Sprawdź:
(31-07-2016 21:46)AresxXx napisał(a): (31-07-2016 21:39)Polakko napisał(a): Scoville zarejestrował swoją działalność oficjalnie w stanie Utah więc wiedział,że może mieć do czynienia z amerykańską skarbówką.Banners Broker działało oficjalnie w Kanadzie a Kanada ma chyba jakąś umowę o współpracy z USA w takich sprawach.ZeekRewards czy jakoś tak też działało w Ameryce Północnej nieprawdaż?
Taki Paidverts na przykład ma siedzibę zdaje się w Holandii a w Polsce i w Słowenii ma biura za których wynajem płaci.Polskie biuro znajduje się w Szczecinie.Nie słyszałem żeby mieli jakieś problemy a MTV/Paidverts działa od kilku lat.Także możecie sobie pisać o tym SEC codziennie skoro tak was to kręci.Proponuję dla odmiany napisać coś o NASA czy FEMA żeby nie truć d... sekiem.
Nie działam w Adpackpro,wiem,że to szwajcarski revshare a zdaje się Szwajcaria ma dosyć surowe regulacje finansowe.Ten kraj się przecież kojarzy z bankami od razu.I dziwnym trafem jakoś ich szajcarska skarbówka nie ściga.
Banners Brookers rowniez mialo swoje biuro w PL i kilku krajach Europy. Stany maja taka umowe spisana nie tylko z Kanada ale takze z UE.
A jak dobrze sie orientuje Paid Vers od jakiegos czasu juz jest uwazany za scam.
Nie wiem jakie regulacje prawne ma Szwajcaria, ale prosze przytocz je tutaj zamiast skojarzen z bankami.
No i weź tu dyskutuj z gimnazjalistą.Paidverts aktualnie płaci chyba 1% dziennie,mniej więcej tyle co MX i FAP.Ostatni restart był konieczny bo Jo narobił takiego długu,że w sposób naturalny jego redukcja zajęłaby 3 lata.My Traffic Value pracuje nad wieloma produktami więc wszystko idzie w dobrym kierunku.
"A jak dobrze się orientuje Paid Verts od jakiegoś czasu jest uważany za scam"
Być może tak jest w twoim gimnazjum imienia Kopernika bo nie wiem gdzie Paidverts uważany jest za scam.Ludzie narzekają,że były restarty ale PV jak płacił tak płaci,wszystko co zlecisz trafia na procesor.Co do Szwajcarii kolega mnie wyręczył i opisał jak jest.Pewnie podobna sprawa jest z tym niemieckim revshare,któremu Paypal oddał ostatnio pieniądze.Nie chce mi się szukać,co ja Google jestem?
Co do MX to za dwa tygodnie o ile dobrze pamiętam będzie grill z Janusem nad jeziorem gdzieś na opolszczyźnie.Będzie można go zapytać o plany na przyszłość.Ja się osobiście nie wybieram bo mam za daleko ale pewnie parę osób z tego forum tam będzie.