Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Kurde, co wy byście chcieli 100% skuteczności?, to jest zwykłe przewidywanie, przy takich kursach wyczynem jest jak połowa tego co podaje wejdzie. co innego jak jest mecz ustawiony i nie ma innej opcji jak ta właściwa
(07-11-2014 21:32)sebens napisał(a): Kurde, co wy byście chcieli 100% skuteczności?, to jest zwykłe przewidywanie, przy takich kursach wyczynem jest jak połowa tego co podaje wejdzie. co innego jak jest mecz ustawiony i nie ma innej opcji jak ta właściwa
Święte słowa. Skuteczność i tak jest wysoka - nie spodziewałem się takiej gdy wątek był na początku a tu proszę. Kto gra wszystko na pewno zarobił.
Ja tam 50gr do przodu na tym zakładzie
5zł na spezia (zwrot 10,50)
i 5zł na remis w 1 połowie (zwrot 0)
Nie liczyłem za bardzo na to, że wejdzie więc groszowa stawka. Należę do osób rozważnych ale w gorącej wodzie kąpanych nie chcę żeby to się źle skończyło więc chyba zostanę przy takich stawkach.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-11-2014 14:49 przez Kede.)