Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Pracowałem na Dogry kiedyś jako redaktor i powiem szczerze, że jeśli ktoś miałby zostać właśnie tam redaktorem to nie polecam. Atmosfera niby fajna, ale tak lecą w bambuko, że jprld
Więc nie polecam.
@MickeyHunter Zazdrościsz tego, że twój temat został zamknięty a ten nie?
Ponieważ twój był po prostu nie przydatny, a ten temat pomaga w zdobyciu punktów w dużej ilości na dogry
(29-06-2016 14:16)toomysai napisał(a): Pracowałem na Dogry kiedyś jako redaktor i powiem szczerze, że jeśli ktoś miałby zostać właśnie tam redaktorem to nie polecam. Atmosfera niby fajna, ale tak lecą w bambuko, że jprld
Więc nie polecam.
O tym mówię Może z tego oglądanie coś da się urobić, ale ogólnie to serwis mega lipa.
(29-06-2016 13:41)MickeyHuntr napisał(a): Um, modzi? Jakim cudem, gdy ja wstawiłem post nt. dogry, to post został usunięty, bo "o dogry każdy słyszał", a ten temat hula sobie od 8 dni z kilkunastoma tysiącami wyświetleń?
Eee bo tu jest gotowy patent jak robić punkty 24/7?
Nie jest to zwykły temat...
Ten "patent" od cholery i ciut ciut jest już znany, więc mógłbym powiedzieć to samo, że o nim "każdy słyszał"
Jeden gift doszedł po godzinie a teraz jeszcze muszę uzbierać 500pkt by mieć na drugi i mam nadzieję, że jeszcze będą dostępne w sklepie... CEBULAKI! ;D