Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ » Zapraszam

Autor Wiadomość
RE: System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$
Sprawdź:
Czekam na odpowiedź moderatora, czy podejmie się recenzji Smile

Zapraszam do zakupu.
Biorę pw
Glosy: NoVi (+1)
@[badii] jak cos prosimy o kilka slow Wink
Poszło na pw wszystko.

Zapraszam
System okej, znany dla starych wyjadaczy Wink
Wszystko ładnie wytłumaczone, minimalny kapitał to tak najlepiej 300zł ^^ Wszystko opiera się na szczęściu szczerze mówiąc Tongue
(27-09-2014 16:00)badii napisał(a):  System okej, znany dla starych wyjadaczy Wink
Wszystko ładnie wytłumaczone, minimalny kapitał to tak najlepiej 300zł ^^ Wszystko opiera się na szczęściu szczerze mówiąc Tongue

Czy ja wiem, czy na szczęściu ?
Raczej nie tak to można określić.
Większość osób zainteresowanych zajmuje się bukmacherstwem, więc myślę, że dzięki temu sposobowi, będzie znacznie łatwiej, czerpać z tego korzyści Wink
Wystarczy się kierować, wskazówką na samym końcu i zysk jest gwarantowany.
Dzisiaj na ManU można było już pokaźnie zarobić. A meczy dziennie jest mnóstwo Wink
(27-09-2014 16:02)NoVi napisał(a):  
(27-09-2014 16:00)badii napisał(a):  System okej, znany dla starych wyjadaczy Wink

Czy ja wiem, czy na szczęściu ?
Raczej nie tak to można określić.
Większość osób zainteresowanych zajmuje się bukmacherstwem, więc myślę, że dzięki temu sposobowi, będzie znacznie łatwiej, czerpać z tego korzyści Wink
Wystarczy się kierować, wskazówką na samym końcu i zysk jest gwarantowany.
Dzisiaj na ManU można było już pokaźnie zarobić. A meczy dziennie jest mnóstwo Wink

Albo też na intuicji o ile tak to można nazwać Smile
Większość zainteresowanych racja - zajmuje się bukmacherstwem, lecz dla tych, którzy są starymi wyjadaczami - to już im się nie przyda Smile
System, progresja - jak to w buku na czym można zarobić Tongue
Dla nowych się przyda, więc kupujcie świeżaki Smile
Ale wydaje mi się, że nie wszyscy starzy wyjadacze mogą o takim w sumie łatwym sposobie wiedzieć.

Intuicja? hm, według mnie większe prawdopodobieństwo jest ugranie fajnej kasy dzięki systemowi, niż według własnych analiz i typowania 1x2
Ale to tylko moja opinia.

Myślę, że będą użytkownicy zadowoleni!

Zapraszam Smile
Ok, wszystko fajnie, ile juz na tym zarobiłes? Grasz nadal ta metoda? :-)
Jeśli czas mi na to pozwala to i gram owszem.
Mam taką zasadę, której się trzymam, mam na koncie bukmachera wpłacone 500, których nie ruszam, służą do mnożenia gotówki. Gdy dobijam do 1000, wypłacam 500 i działam dalej.
Dzięki systemowi, jest to kwestia czasem nawet jednego dnia wolnego i przypilnowanie około 2-4 meczy w zależności od jakiej stawki zaczynam.
Ale nie będę tutaj opisywał i chwalił pod niebiosa systemu, bo zostanę zrównany z ziemią, że chwalę, tylko po to by system szedł jak ciepłe bułeczki. A nie o to tutaj mi chodzi.
Uważam również, że każda osoba, która gra częściej w zakłady bukmacherskie, nie raz dużo więcej straciła niż taka inwestycja 20złotowa, która może się szybko zwrócić.
Ale tu już wasza w tym głowa i wasza prywatna decyzja Wink

Powodzenia!