System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ (/Temat-System-Bukmacherski-Kursy-ponad-2-Latwy-zarobek-98585) |
System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ - NoVi - 26-09-2014 21:41 1.Nazwa przedmiotu : System grania LIVE! Duże kursy! 2.Opis przedmiotu : Do sprzedania mam mój własny system do grania zakładów live! Kursy wyłapywane zawsze powyżej 2. Ryzyko jak w każdym systemie. 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : via PW 5.Cena :20zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Skrill, Przelew bankowy. Od siebie dodam, że często sobie tym sposobem gram i jestem ogólnie zadowolony. Czasem zdarza się gorszy dzień, ale tak to jest w zakładach! Zapraszam jakieś wiarygodne osoby, do zrecenzowania systemu! Pomimo że jestem stażem nowy na forum, myślę że będziecie zadowoleni. Edit: Warto jeszcze dodać, że opcje do gry, które nas interesują są dostępne u 3/4 buków, które oferują mecze na live.Także nie ma tu jakichkolwiek ograniczeń. Pozdrawiam RE: System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ - szykiryki - 26-09-2014 21:56 Najbardziej wiarygodne są opinie moderatorów. Chociaż nie każdy, i bardzo dobrze, recenzuje poradniki dotyczące gry na buku. Ale pewnie surfer Ci zaopiniuje P.S. wrzuć parę screenów z poszczególnych gier, żebyśmy mogli zobaczyć relację przegranych do wygranych RE: System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ - NoVi - 26-09-2014 22:03 Wrzucę na pewno. muszę się tylko odkopać z zajęć, ale przecież nikomu się nie śpieszy Warto jeszcze dodać, że opcje do gry, które nas interesują są dostępne u 3/4 buków, które oferują mecze na live. także nie ma tu jakichkolwiek ograniczeń. RE: System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ - batman - 26-09-2014 22:20 Dziala na bet365 ? Jaka jest szansa na trafienie? RE: System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ - Szrejter - 26-09-2014 22:20 Prosze o wiecej info. RE: System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ - NoVi - 27-09-2014 00:02 tak dziala ne bet365, bez zadnych problemow. jaka jest szansa trafienia ? duza. moglbym rzec ze nawet jest to w granicach 90%. Bo srednio w 90% meczach, ktore mozna typowac dzieki systemowi, jest wlasnie zdarzenie na ktorym mozemy zarobic. taptniete z mojej S3 RE: System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ - batman - 27-09-2014 00:08 czyli jak nie w pierwszym to w drugim meczu wejdzie typ? Ryzyko minimalne ? tylko 10 procent? Bedzie recka odjakiegos moderatora? RE: System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ - Stalmer - 27-09-2014 00:22 Pytanko: System działa na bet at home? RE: System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ - NoVi - 27-09-2014 07:35 tak, mysle ze ryzyko jest na prawde ninimalne. Tak na bet at home takze powinno dzialac taptniete z mojej S3 RE: System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ - Szrejter - 27-09-2014 10:13 Kiedy recka ? |