Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Bardzo Ciekawy Program 0,70$ Za Dzień Min Wypłaty 1$!!!
Sprawdź:
Staram się zrozumieć ten bux.
Mam konto zwykłe, jeszcze nic nie wpłacałem.
Czy jeżeli wpłacę 3$ powiedzmy na referale - do purchase balance, a nie ulepszę konta, to czy będę mógł wypłacić 1,5$ dolara, które nazbierałem do tej pory?
Uzbierałem 3 dolary bo to jest minimum inwestycji konta standard i właśnie je inwestuje w program.
Dzięki temu bez wydatku z własnego konta aktywowałem wypłatę
Więc:
-Najpierw uzbieraj 3$
-Potem wpłać je na Add Funds
-Właśnie odblokowałeś możliwość wypłaty (jak wejdziesz w opcje Request Payout pojawi się niebieska linia czyli odblokowanie płatności)
POWODZENIA JAK TYLKO ZROBIĘ PIERWSZĄ WYPŁATĘ (czyli jutro ) TO WRZUCĘ SCREENA NA FORUM.
(13-09-2014 10:44)timo7 napisał(a): Tak jest inwestycja wymagana konto standard to minimum 3$.
Tylko nie rozumiem muszę najpierw zainwestować 3$ abym mógł zrealizować wypłatę????
KTOŚ MOŻE COŚ WIE NA TEN TEMAT????
To jest nowy program ale kilka płatności jest tu przedstawionych.
to proponujesz serwis i nie wiesz na jakiej zasadzie wypłaca, jak działa?
Czy to jeszcze działa/wypłaca? I czy dalej się zarabia $0,70 na dzień?
Jeśli trzeba to zainwestuje, ale nie wiem czy warto jeszcze w to wchodzić. Ma ktoś trochę więcej informacji?