Sprawdź:
Jestem dziewczyną.
Zarabiałam na czysto. Umieściłam baner na stronie internetowej, niezwiązanej z grami. Ludzie sami więc klikali i rejestrowali się.
Tak jak pisałam wypłatę dostaniesz dopiero po wysłaniu rachunku, przesłaniu skanu dowodu (jeszcze Cię o to nie proszę, bo okres rozliczeniowy konczy się w październiku za wrzesien).
Ja juz z nimi nie zarabiam, podejrzewam jednak, ze wciąż szefem jest Pan Leszek- napisz do niego i o wszystko wypytaj, bo szczerze to szkoda Twojej pracy, kasy możesz nie dostać, bo główny reklamodawca (nie PORTmmo) może stwierdzić, że rejestracje są niskiej jakości (ludzie w ogole nie pobrali gry na dysk, nie grają, tylko się zarejestrowali itp.)
Moja rada. Przeczytaj dokładnie ich regulamin- w każdej chwili mogą Ci zbanować konto, ba nie muszą nawet podawać powodu swojej decyzji, jednak zwykle powołują się na ruch motywowany.
Poza tym, bez przesłania do nich rachunku- nie masz co nawet sprawdzać swojego stanu konta czy PayPala

.
Napisz do nich dodatkowo maila, że chcesz wyplacić prowizję i wtedy CI wszystko wyjaśnią krok po kroku.