Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(29-08-2014 10:43)Kuaczi napisał(a): Znów zostałem bez konta, dzisiaj już chyba nic nie zarobie. Postaram się rozbudować moje fp, wtedy będę podawał linki na nich i nie będę musiał spamować. Dołączyłem jeszcze do tego wszystkiego pisanie bloga, ale nie wiem czy mi wyjdzie, rzadko mam czas na pisanie postów i chyba nie wyglądają one tak jak powinny.
Dzisiaj coraz trudniej zarabiać na subskrypcjach, coraz mniej ludzi się na to nabiera, więc wystartowanie dzisiaj jest trudniejsze niż kiedyś. Nie demotywuj się jednak tym, dasz radę.
Będę oglądał dziennik na bieżąco, życzę powodzenia i wysokich zarobków.
Właśnie wysłałem prośbę o zaproszenie do ok. 200 grup, wieczorem zacznę spam a po południu wyśle jeszcze kilka próśb - tyle ile dam radę. Później zedytuje tego posta i dam znać ile dziś zarobiłem.
@edit
Tyle dziś zarobiłem. Spamowanie daje coraz mniejsze zarobki, muszę wkońcu ogarnąć tego fanpage!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-08-2014 21:16 przez Kuaczi.)
(30-08-2014 09:53)Kuaczi napisał(a): Właśnie wysłałem prośbę o zaproszenie do ok. 200 grup, wieczorem zacznę spam a po południu wyśle jeszcze kilka próśb - tyle ile dam radę. Później zedytuje tego posta i dam znać ile dziś zarobiłem.
Teraz nie mam za wiele czasu, w grę weszła nauka. Całe szczęście, że jestem w szkole informatycznej, zacznę się uczyć języków potrzebnych do pisania stron i może znajdę jakiś sposób na zarobek.
Dobra do rzeczy... Ustaliłem sobie plan co do zarabiania za pomocą shorte.st:
Uzbieram 0,5$ do 10tego (wtedy są wypłaty, a tyle mi brakuje, żeby zrealizować wypłate)
Kupie za całe 5$ reklamy, żeby rozreklamować swój fanpage
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.