Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Rozwiązane]zamawianie

Autor Wiadomość
RE: zamawianie
Sprawdź:
(08-09-2010 09:09)skoczekS1 napisał(a):  
(08-07-2010 00:13)Masochista napisał(a):  jak nie w 15 sekund ,. z tymi botami to szybko idzie :]

To mnie pocieszyliście ...
Na najblizszym restocku maja byc ipody touch i nano - Jak myslicie - opłaca się walczyc o nie ? Szczegolnie interesuje mnie touch .

będą nano ręcznie nie masz co
hotkeye,tasker a najlepiej LRC PRO
tak jak napisał kolega wyżej,ze wspomagaczami powinieneś dac radę nano.jednak na twoim miejscu polowałbym na PP 25 albo 50.
PP się najbardziej opłaca. Nie ma cła i Vatu. Wie ktoś co z hotkeys, tasker i LRC Pro jest darmowe? Które najlepsze?

gornada, członek http://zarabiam.com od Jun 2010.
Lol lrc pro nie jest darmowe... kosztuje 6,99$ i jest najlepsze
A ja Ci Polece na logowanie JS, za autofilla RQ3000 lub działającego JS. Wszystko darmowe a czasy niewiele gorsze niż z LRC
Za rq3000 anulują nagrody Wink
Czy ja wiem... spora część użytkowników, która korzysta z rq3000 ma potwierdzone nagrody. Anulacje wiadomo mogą sie zdarzyć, ale podejrzewam że one odbywają się losowo, więc nawet uczciwym użytkownikom to grozi. Nie warto być uczciwym przynajmniej w przypadku lockerz Wink
taak ja z razerem za rq dostaliśmy anulacje, jeszcze kilku userów z forum używających rq3k
Mi nie anulowali, a rq uzywalem na generalu i bonusowym w sierpniuWink
Nayare i o tym mówie Smile Tak naprawdę teraz można dostać anulacje za wszystko, Tasker, HotKey, LRC, JS, nawet jeśli wpiszemy wszystko recznie nie jest powiedziane że dostaniemy potwierdzenie. Sam RQ póki działa jest jednym z lepszych auto uzupełniaczy i co najważniejszy jest darmowy(przynajmniej autofill). Wiadomo jedni dostają za niego potwierdzenia, inni anulacje, ale kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana Wink
Wątek zamknięty