Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
30% zniżki na DOMENY, serwery WWW, VPS i dedykowane w Mintshost.pl » 30% rabatu na domeny i hosting w Mintshost

Autor Wiadomość
RE: 30% zniżki na serwery w Mintshost.pl
Sprawdź:
Minthost to jedna z najgorszych firm hostingowych z jakimi się spotkałem, mialem tam VPS przez ponad rok. Częste pady i durne tłumaczenie za każdym razem jak by mnie obchodziło to że ich ktoś tam atakuje w sieci - to tylko świadczy o tym że nie potrafią zabezpieczyć skutecznie serwera matki.
W końcu już nie wytrzymałem i poświeciłem weekend żeby wszytko stamtąd przenieść gdzie indziej.
(09-01-2015 21:22)arerouso napisał(a):  Minthost to jedna z najgorszych firm hostingowych z jakimi się spotkałem, mialem tam VPS przez ponad rok. Częste pady i durne tłumaczenie za każdym razem jak by mnie obchodziło to że ich ktoś tam atakuje w sieci - to tylko świadczy o tym że nie potrafią zabezpieczyć skutecznie serwera matki.
W końcu już nie wytrzymałem i poświeciłem weekend żeby wszytko stamtąd przenieść gdzie indziej.

Jaki VPS miałeś? Parametry?
Większość osób, które znam, a tam hostuje, bardzo ich poleca ze względu na niską cenę. Oczekujesz, że będą miały wydajność taką, jak te 3 razy droższe z niebudżetowych firm?
A czy ja napisałem cokolwiek o wydajności? Parametrów nie pamiętam bo już dawno zmienili ofertę, zresztą już od lata nie mam z nimi nic wspólnego i dobrze bo mniej nerwów w życiu codziennym. To był jakiś pakiet ze środka oferty i wydajność była dobra zarówno łącze jak zasoby, ale co z tego jak w kółko były pady!?

Kolego poszukaj opinii w sieci, zresztą nawet w tym temacie można (wyżej) przeczytać jaka to firma, a Twoja wypowiedz (bez urazy), ale z tym linkiem w stopce nie brzmi zbyt wiarygodnie...
RE: 30% zniżki na DOMENY, serwery WWW, VPS i dedykowane w Mintshost.pl
Doszedł rabat 30% na domeny w Mintshost.pl!

Przypominam że z moją ofertą sprzedaży wPLN w Mintshost, koszt zakupu usługi będzie jeszcze mniejszy. Takie są np. ceny domen:
[Obrazek: hdBZe.jpg]

* KLIKNIJ TUTAJ, ABY ZOBACZYĆ KODY RABATOWE *
Odp: 30% zniżki na DOMENY, serwery WWW, VPS i dedykowane w Mintshost.pl
Poprosze info na Pw gdzie moge zakupic te wpln. Chcialbym kupic hosting na rok w bizneshost.

Tapnięte....
(18-08-2015 11:21)jupp82 napisał(a):  Poprosze info na Pw gdzie moge zakupic te wpln. Chcialbym kupic hosting na rok w bizneshost.

Napisałem PW.
Jest jakiś kod zniżkowy na serwer dedykowany? mints i pio nie działa...
Jak tam wgl podpiąc domene? Nie widze nigdzie DNS
(16-11-2015 17:58)Mikey napisał(a):  Jest jakiś kod zniżkowy na serwer dedykowany? mints i pio nie działa...

Już nie ma.

(19-11-2015 22:12)kazik0o napisał(a):  Jak tam wgl podpiąc domene? Nie widze nigdzie DNS

Podpiąć zewnętrzną domenę do hostingu w Mintshost? Serwery DNS o ile pamiętam dostajesz w mailu po aktywacji hostingu. Napisz z tym na livechat i dostaniesz odpowiedź.
Były kiedyś ns1.dahost.pl i ns2.dahost.pl, ale może dodali następne, to lepiej użyć tych nowych.
Promocje dalej aktualne. Domena .pl za niecałe 6zł - bez haczyków!
Wątek zamknięty