Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jeśli ktoś mi oferuje za konto 10zł to nawet wam nie odpisze. Nie napisałem tego pw i żałuje nie wiem jaka by była cena ale ktoś mi zaoferował za to konto 100zł a sprzedałem za jakieś 50. Ale przed napisaniem tego posta to konto już dawno wystawiłem. Aktualnie robię nowe konto i aktualnie posiada: 100 znajomych i jest
Obserwowany przez 2 356 osób
Więc jeśli są osoby zainteresowane poproszę o pw wraz z ceną. Liczba osób obserwujących ciągle rośnie. Na bieżąco będę aktualizował ten post tutaj.
(21-07-2014 19:57)dirtr napisał(a): Jeśli ktoś mi oferuje za konto 10zł to nawet wam nie odpisze. Nie napisałem tego pw i żałuje nie wiem jaka by była cena ale ktoś mi zaoferował za to konto 100zł a sprzedałem za jakieś 50. Ale przed napisaniem tego posta to konto już dawno wystawiłem. Aktualnie robię nowe konto i aktualnie posiada: 100 znajomych i jest
Obserwowany przez 2 356 osób
Więc jeśli są osoby zainteresowane poproszę o pw wraz z ceną. Liczba osób obserwujących ciągle rośnie. Na bieżąco będę aktualizował ten post tutaj.
Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.