Cytat:Widać że kolega ma łeb na karku kiedyś myślałem że jak mam kasę to zrobię z niej jeszcze większą ale giełda sprowadziła mnie na dółSad
I straciłem bardzo dużo, ale dzięki temu nauczyłem się wielu nowych rzeczy i nabyłem nowe doświadczenia
Jak to ktoś powiedział w Życiu nie jest najważniejsza pieniądze tylko czasTongue
Dziękuje za miłe słowa

co do giełdy, nie przejmuj się tym, ogólnie nie radziłbym się przejmować tylko cieszyć z porażek.....giełda nie jest dobrym rozwiązaniem w sumie na sam początek u całkiem zielonych osób.
przyznam szczerze, że sam nie atakuje w giełde i grubsze inwestycje, ogółem też wchodze dopiero w ten świat ale z wiedzy troszke już wyjąłem.
Może niekoniecznie najważniejszy jest ''czas'' a ''wiedza'' którą posiadasz, jak mawia Amerykański pewny ''milioner albo i nawet już miliarder:
''Z perspektywy czasu edukacja ma większą wartość niż pieniądze'' tak czy siak, wiedza względem pieniędzy tutaj odgrywa role, masz wiedze, wiesz jak sensownie zainwestować i przetrwać fale porażek, w ten sposób można powiększyć zyski i kolejną część z obrotu znów zainwestować i się bogacić
Tak, oczywiście

''wkładasz pieniążki by wyjąć większe'' ale w tym interesie najpierw dużo tracisz

gra warta świeczki.
P.S dlatego moim zdaniem warto się uczyć i rozwijać finansowe ''IQ''