(29-05-2014 18:58)Malkolm napisał(a): Nie wiem co tam Państwo przygotowaliście (gotowe miejsca czy instrukcje), ale ja podtrzymuję to co pisałem i jestem zdania, że w temacie ogólnodostępnym to się po prostu nie sprawdzi. Nie skorzystacie na tym ani my ani wy, a podane przez was gotowce szybko się wypalą głównie za sprawą spamerów z konkurencji (nie działających dla was).
Niestety większość zarabiających nie myśli i spamuje byle jak i byle więcej od poprzedniego, często kopiując wszystko od innych, a to ludzi odstrasza. Jestem za tym żeby pomagać ale określonym osobom i przede wszystkim waszym partnerom.
P.S. Odpiszcie na priv jeśli możecie.
Ja sporadycznie korzystam z 'zarabiania' w tej branży, ale jak już, to robię to u Was. I uważam, że osoby wypowiadające się w tym temacie, jak kolega, którego zacytowałem mają w 100% rację..
Skupcie się lepiej na osobach, które zarabiają miesięcznie po kilka tysięcy...może uda Wam się jeszcze polepszyć programy, a co za tym stoi ich nisze będą jeszcze lepiej konwertować.
Moim zdaniem lepiej mieć 10 osób zarabiających konkretne kwoty, niż tysiące, które razem wygenerują tyle samo(szkodząc innym, bardziej doświadczonym już graczom i tym samym niosąc złe opinie o Waszej firmie).
Zastanówcie się proszę, bardzo poważnie nad zamieszczeniem publicznie takiego "pomocnego" postu. Zresztą musielibyście go chyba aktualizować co kilka dni, aby stale można było za jego pomocą wygenerować jakiś dochód...