Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poszukuje sposóbu na ominięcie CŁA !

Autor Wiadomość
RE: Sposób na ominięcie CŁA !
Sprawdź:
Ahahaha no super sposób, naprawdę. A z tym 'okradaniem' kuriera to żeś już w ogóle dowalił...

Na paczkach jest zadeklarowana wartość, z której celnicy liczą podatki i nie muszą niczego otwierać Wink
no tak ale lockerz nie podaje wartości nagrody wszystko podobno jako prezent, upominekSmile
Cytat:nie podaje wartości nagrody
Musi, nawet jeśli to upominek

Cytat:wszystko podobno jako prezent, upominek
Powiedz to celnikom
Wątpię żeby oni paczki otwierali jako prześwietlają albo pytają Smile
1) Nie ponieważ oni dzownia i upewniają sie czy ta osoba wie co jest w środku i ze on bedzie włascicielem Smile

2) Mi otworzyli aby sprawdzic co jest w srodku Smile

3) Powiedz bo moga nie dać ci przesyłki twierdzac że nie twoja

4) Jak na paczce jest cena zawartosci duza to tak
(23-06-2010 14:28)Dominator napisał(a):  To zadzwonię do nich i powiem że mam w dupie ich zasrane * CŁO *, a jeśli kurier przyjdzie z paczką to szybko otworzę drzwi i wezmę paczkę i powiem że w h uju mam ich zasranych celników i żeby zapłacili cło za siebie że żyją na ziemi !
A co jak weźmie zawartość paczki ?

Dziecko troszkę kultury to Forum a nie Plac zabaw
RE: Poszukuje sposóbu na ominięcie CŁA !
Hmm... Nie sądzę, żeby oni mogli paczki otwierać, czasy czytania cudzych listów, chyba już odeszły...
Oni mają po prostu urządzenie takie jak na lotnisku, które skanuje paczkę i widzą jak na dłoni, potwierdzając czy to co liście przewozowym znajduje się w środku.
W razie jakiś wątpliwości powinni Cię powiadomić i otworzą paczkę przy Tobie
Dziękuję za odpowiedzi.

I tak mam w dupie: urząd celny/cło/vat/ i wszelkie gówna
a ja mam takie pytanie TROCHĘ związane z tematem: jak wytłumaczysz rodzicom gdy oni wracają z pracy a ty sobie siedzisz przy nowiutkim macbooku? bo raczej ci nie uwierza ze wygrales go gdzies i nie musiales wysylac jakichs smsow (moj tata sie okropnie denerwuje jak przychodzi do mnie paczka np. z probka dezodorantu "tak za darmo? nie ma nic za darmo." - "ale to jest tylko probka o ktora poprosilem firme AXE" "aaa. probka to OK"
To powiedz, że okradłeś bank i sobie sprawiłeś... Tongue
Moja mama wie (bo jej powiedziałem), tylko znając życie już zapomniała.
Odpowiedz