Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(23-06-2010 14:28)Dominator napisał(a): To zadzwonię do nich i powiem że mam w dupie ich zasrane * CŁO *, a jeśli kurier przyjdzie z paczką to szybko otworzę drzwi i wezmę paczkę i powiem że w h uju mam ich zasranych celników i żeby zapłacili cło za siebie że żyją na ziemi !
A co jak weźmie zawartość paczki ?
Hmm... Nie sądzę, żeby oni mogli paczki otwierać, czasy czytania cudzych listów, chyba już odeszły...
Oni mają po prostu urządzenie takie jak na lotnisku, które skanuje paczkę i widzą jak na dłoni, potwierdzając czy to co liście przewozowym znajduje się w środku.
W razie jakiś wątpliwości powinni Cię powiadomić i otworzą paczkę przy Tobie
a ja mam takie pytanie TROCHĘ związane z tematem: jak wytłumaczysz rodzicom gdy oni wracają z pracy a ty sobie siedzisz przy nowiutkim macbooku? bo raczej ci nie uwierza ze wygrales go gdzies i nie musiales wysylac jakichs smsow (moj tata sie okropnie denerwuje jak przychodzi do mnie paczka np. z probka dezodorantu "tak za darmo? nie ma nic za darmo." - "ale to jest tylko probka o ktora poprosilem firme AXE" "aaa. probka to OK"