Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Wujek pracujący w urzędzie celnym.

Autor Wiadomość
RE: Wujek pracujący w urzędzie celnym.
Sprawdź:
Może po prostu napiszemy do urzędu celnego żeby nam nie nakładali cła na paczki z lockerz?
Mr White Zmniejsz lub usun tą sygnaturkę ,bo jest za duża

[Obrazek: 36.png]
Właśnie trzeba napisać tam jakąś petycje czy coś i wysłać to tam do nich..
Heh ja bym poczekał czy bedziemy na liscie 11 krajów bo moze lockerz jak mowilo rozwiazalo ten problem
Pisma itp. tutaj zbytnio nie pomogą według mnie.
Dlaczego nie mogą zrobić jak przy restocku lutowym? Po prostu dać wartość 1$. Chyba, że im się skarbówka przyczepiła Tongue
To wszystko to był pic na wodę <lol2>
lol, jakie wredne baby :/
(20-06-2010 11:14)Fifolski napisał(a):  Ehh.. Wiadomość z ostatniej chwili, wujek po tej rozmowie ze mną dziś zadzwonił i powiedział mi , że zapytał grzecznie tych Pań dlaczego tak robią, one poleciały do szefa i wujek jest bez pracy ... (Bez komentarza) ..

Co za ludzie, oczywiście szacunek dla twojego wujka i wyrazy współczucia.. Mogły chociaż udzielić jakiejś odpowiedzi, a nie od razu się poskarżyć ;/
(20-06-2010 11:14)Fifolski napisał(a):  Ehh.. Wiadomość z ostatniej chwili, wujek po tej rozmowie ze mną dziś zadzwonił i powiedział mi , że zapytał grzecznie tych Pań dlaczego tak robią, one poleciały do szefa i wujek jest bez pracy ... (Bez komentarza) ..

Tylko za co zwolnili twego wujka ?
za zapytanie się tych su$ dla czego tak robią ?
może one się umówiły z szefem żeby mieć większe zarobki dzięki Lockerz ?
Tak czy inaczej dobrze by było napisać skargę na urząd Celny
bo inaczej nigdy się nie uwolnimy od tych "zawyżonych" opłat
Mam pytanie pod co podległy jest urząd celny ? Może napisaliśmy by tam jakąś list z prośbą o wyjaśnienie czy coś. Co o tym sądzicie ?
Odpowiedz