Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Tak samo bo nie rozumiem tej weryfikacji, również chyba odpuszczam instantera bo leady nie wchodzą jak kiedyś... konwersja mała strasznie ostatnio mimo wielu wizyt... i nie wmawiać, że to przez nisze bo instanter coś porobił i za dobrze by było... czas na przejście na inne serwisy, jakieś polecacie?
Wysłane z mojego OV-Vertis-02 przy użyciu Tapatalka
(30-03-2014 17:18)Duxone00 napisał(a): ctrl+c imion i nazwisk które się pokazały następnie ctrl+v w szukajce na skrzynce mailowej przypisanej do konta na fb
na pewno będziesz miał tam maile iż dana osoba dała acc na zaproszenie wchodzisz w maila i porównujesz zdjęcie profilowe do zdjęcia które pokazało się w weryfikacji i w tedy będziesz wiedział jednakże musisz to szybko robić bo na to też jest wyznaczony czas...
ewentualnie jak robisz konta to dodawaj siebie do znajomych tzn np masz 30 fejk kont i w każdym miej 29 znajomości ze swoim kontem
w tedy przy weryfikacji pokazuje Ci także dane twoich kont tzn facjata jakiegoś kogoś ale imiona i nazwiska nieraz będą Twoich kont + jedno poprawne
w piątek właśnie musiałem przeprowadzić taką weryfikację i tak miałem
Ta....... Robilem tak i na nastepny dzien 24 konta usuniete. Nawet weryfikacji nie dawali.
Owszem nowe konto mozna zakladac nawet 2 dziennie bo te 10min mozna pospamic bez blokady czasem lead wpadnie czasem nie ale najgorsze jest to , że na nowym koncie czekasz na minimum 20grup z 24godziny zanim dodadza nawet jak dodasz 100+++grup
Aaa o mi chodzi tylko o jeb... weryfikacje jak to ominąć bo mam stałe ip no i lipa jak nie wiem co... instanter niech się lepiej poprawi z tymi leadami w sensie z konwersacja bo dziś to istna masakta jakas
Wysłane z mojego OV-Vertis-02 przy użyciu Tapatalka