Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
cpmfun.com warto?

Autor Wiadomość
RE: cpm-fun
Sprawdź:
Ja polecam ADIgniter.com tylko dla polski stawki sÄ… niezbyt wysokie
Oraz, CPMStar.com tylko oni mają wysokie progi co do treści strony

A CPMLeader z ich zmiennymi stawkami i dziwnie liczoną konwersją odradzam Big Grin kiedyś byli jak najbardziej, teraz zrobili się żałośni.
tylko i wyłacznie polecam cpm24.pl stawki to 35groszy z atysiac wyswietlen uwazam za dobre poniewaz w innych afilacjach duzych masz od 12groszy do 20groszy wiec nie wiem czemu krytykujecie cpm jak stawki ma wieksze niz znane duze afiliacje
tak tylko na blogerze pojawia się problem z próbą wstawienia reklamy z cpm24.pl. Pojawia się komunikat:
The reference to entity "size" must end with the ';' delimiter.

Ktoś wie jak to naprawić? mam ten problem z każdą reklamą oferowaną przez cpm24.pl
Czekałem 16 dni, żeby usunęli mi starą stronę która już wygasła. Oni odpisali mi na całkiem co innego. Profesjonalny kontakt z klientem, cpm24.pl moim zdaniem najlepsza po proficie tego typu strona Wink
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  AdKontekst - Dyskusja i opinia, czy jest warto? Mylon 16 9,462 28-06-2017 14:00
Ostatni post: domod

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: