Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Czas na erę bonusów ?

Autor Wiadomość
RE: Czas na erę bonusów ?
Sprawdź:
No ale to trochę dziwne bo w electronics są tylko produkty z Aplle a w "brands we love" tylko kasa na paypal.
Dla mnie to tak nie bedzie dlugo napisza cos to zobaczymy. Wkrotce sie napewno odezwa na halweju bo duzo osob pewnie pisze teraz do nich o co im chodzi ;x Big Grin
moze zrobią mały wybór ale za to bedzie duzo tych rzeczy
Widzisz panie Moderatorze(Bolt) towje przemyślenia się nie sprawdziły ceny zostają takie jakie są(uinfo z hallwaya) Czyli będzie masakra na restocku!
YEEAH MADA FAKAS ;d (Kocham to ;d)

Wiec walczę o kase na PP. Na kolonię się przyda ;d
Jestem mega-zaskoczony. Liczę na niezłe zdobycze. Cóż mam niemałe ambicje co do tego restocku.
Hmmm... Niezłe zdobycze ? Zobaczymy. Liczę bardzo, że ten restock będzie jednym z najlepszych w mojej karierze. Ja jestem zaskoczony, że Lockerz aż tak obniżyło ceny.Tongue
(15-06-2010 15:38)jasiu589 napisał(a):  [...] ludzie ktorzy pisza wolniej beda, przepraszam , nie beda mieli szans aby zdobyc jakas nagrode

no to maja pecha...
Autofill F3 z Poland i powinieneś mieć nagrodę, byle trafić w począteczek i mieć krótką captche
Boże, szansa na MacBooka, nie myślałem, że dożyję takiej szansy. Muszę mieć 100% przygotowania. Oby nic nie zawiodło.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: