Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
MacieG - nie ma to jak pojawić się po 5 miesiącach i żądać nagrody. Mam informacje że były właściciel wysłał nagrodę 2013-07-24 23:14:15, jestem nowym właścicielem i sprawa restocków od 1 do 4 jest zamknięta. Z 5 restocku też nie zostały wysłane nagrody, więc wyślę je za starego właściciela, 6 restock był mój i na wysłanie nagród mam jeszcze czas.
Kuba403 - nie wiem skąd się wziąłeś, ale chyba już się znamy dobrze jako że zostałeś z 10 razy zbanowany Dodatkowo norbi nie ma uprawnień do odbierania GP lub nicku.
Cytat:byłem niezalogowany ponieważ jak zostałem oszukany nie miałem zamiaru wchodzić na tą stronę
A może byłeś wylogowany dlatego, że dostałeś bana?
Ciekawe kim jesteś, że chcesz tak oczernić mnie, jak i sam serwis.
Huh bardzo śmieszne.
hmmm serwis nie wysyła większości nagród i posiada nie uprzejmą administrację.
Dopiero co było, że nie wysyła części nagród. Coś się nie potraficie zdecydować, co?
I "nieuprzejmą", jak już. Wracaj lepiej do zadań z polskiego, bo jest nad czym pracować...
Trzeba było poprosić o dowód nadania wysyłki i sprawa byłaby rozwiązana. Tego typy sprawy załatwia się w ten sposób a nie wpadając po 5 miesiącach i spamując na czacie.