Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Nowa strona demotysy.pl » demotysy.pl

Autor Wiadomość
RE: Nowa strona demotysy.pl
Sprawdź:
(24-12-2013 16:34)allo2 napisał(a):  Jak dla mnie strona nie ma szans.
1. nikt nie ogląda juz demotów
2. Daruj sobie emoty, dziecinnie wygląda
3. gdyby chociaż design był jakiś nowy, a tak to skopiowałeś tylko kolejną stronę w internecie...

1. Gdyby nikt nie oglądał znikła by strona demotywatory.pl z powodu braku ruchu, a jak widać wejść ma duża ilość dziennie.
3. Co do tego punktu to się zgodzę.
Jakiś ruch generuje, podobnie jak fotka czy naszaklasa, ale to nie jest duży kawałek ciasta Smile

allo2, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2013.
Trochę źle wybrałeś, ciężko się wybić w czasach kiedy większość osób ogląda tylko demotywatory, kwejka czy besty.
Próbowałem kiedyś założyć podobny serwis tylko z odmienną tematyką, żeby "łatwiej" mi było się przebić, po paru tygodniach pracy odpuściłem Sobie, wybicie takiego serwisu, żeby był rozpoznawalny jest zbyt trudne i nieadekwatne do przyszłych zarobków . Radzę byś odpuścił sobie tą stronę i zajął się innym projektem, tylko przed rozpoczęciem nowego projektu zastanów się czy jest jakakolwiek szansa wybicia, bo w tym przypadku na moje oko szansa wybicia jest zerowa .
Moja opinia w 3 krokach Smile
1. Bez dobrej reklamy 0 szans na zaistnienie.
2. Na obrazkach jest adres jakiejś innej strony.
3. Za mało ciekawych rzeczy.

To tyle.
Nie zniechęcajcie go a może akurat chociaż trochę się wybije ?
Na jednej stronie znalazłem ciekawą notke:

Cytat:Kolejny serwis tego typu w sieci?

Tak i Nie. Tak jak samochodów na ulicach są setki modeli, nadwozi, kolorów tak i serwisów mogą być tysiące, co nie znaczy, że są dla Państwa konkurencją. Wiele serwisów zostaje zaniedbanych i nie odwiedza ich nikt więc nie stanowią żadnej konkurencji i właśnie dzięki temu mogą Państw wkroczyć na rynek z własnych serwisem, który ma szanse stać się jednym z najpopularniejszych w Polsce.

Wydaje mi się, że jak się dobrze zareklamuje, będzie dodawał zdjecia od siebie a nie z innych serwisów tego typu to mu się uda...
Trzymam kciuki Smile
demotysy beka
No ale sam przyznam trochę słaba strona, spróbuj ją trochę podrasować a na pewno zmienić logo... I ta nazwa przyznam, że nie zbyt trafna Big Grin
Strona już nieistnieje..
(12-01-2014 13:47)sheko12 napisał(a):  Strona już nieistnieje..

Niewiarygodne! Rolleyes
Wątek zamknięty