Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik Zarabiaj na facebooku » względnie obszerny poradnik o możliwościach i wykorzystywaniu tej potężnej sieci społecznościowej ;)

Autor Wiadomość
RE: Zarabiaj na facebooku
Sprawdź:
ja spróbowałem na polskich stronach ale kicha. A takie pytanie jak facebook raz da mi weryfikacje znajomych to jest szansa że dostanę to dziadostwo jeszcze raz?
Tak, jak za dużo ich zapraszasz to mogą Smile

Ja na jednym koncie miałem chyba 4 czy 5 razy Angry

rozumiem mlekoju, że za każdym razem sobie jakoś poradziłeś. Przy bardzo dużej ilości znajomych (z łapanki) taka weryfikacja łatwa nie jest, masz na to jakiś patent ? zbiorcze screny znajomych czy coś podobnego ??

zeton, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2013.
Drugie fake konto, na dwóch przeglądarkach wchodzę i wtedy po prostu sprawdzam osoby wymienione niżej Big Grin
Tylko trzeba to robić szybko, bo jest ograniczenie czasowe, ile to dokładnie nie wiem Xpokerface

Przy identyfikacji zdjęć znajomych (wybór właściwej osoby z 5 -ciu proponowanych) sposób mlekoja jak najbardziej działa - sam w ten sposób postępowałem. Wink Natomiast jeśli wyskoczy nam zdjęcie danej osoby i zostaniemy poproszeni o wpisywanie jej danych z imienia i nazwiska to taką weryfikację niezwykle trudno przejść poprawnie. smutny

Dlatego lepiej zapobiegać, niż leczyć. Lol
Właśnie zaczynam z FB, dzięki przyda się.

logitech5, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2012.
Dużo zarobiłeś ta takim sposobie?
Jak się porządnie przyłożysz to spokojnie zarobisz minimum kilka stówek miesięcznie. Wiadomo, poradnik nie przedstawia 'kury znoszącej złote jaja' - niemniej jednak w każdym razie w dalszym ciągu idzie coś z niego wyciągnąć, chociaż złote czasy już minęły, a konkurencji coraz więcej. Tongue
Właśnie skorzystałem z konwertera Big Grin

Działa świetnie, like się trochę aktualizują, ale wszyscy znajomi co byli na profilu teraz będą na fanpagu Jerk2
Czas to przełożyć na wejścia na strony 2

(20-12-2013 19:49)mlekoju napisał(a):  Drugie fake konto, na dwóch przeglądarkach wchodzę i wtedy po prostu sprawdzam osoby wymienione niżej Big Grin
Tylko trzeba to robić szybko, bo jest ograniczenie czasowe, ile to dokładnie nie wiem Xpokerface
Już nie da się tak sprawdzać. :/
Odpowiedz