Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(10-12-2013 18:39)Stworkowaty napisał(a): Jak sądzicie, reklamując się na samym Youtube wpadną jakieś leady? ^^
Przeanalizuj konkurencję na te nisze, sprawdź gdzie jest najmniejsza i działaj
Następnie weź nisze z większą konkurencją, dobrze sprecyzuj tagi, opis, nabij wszystko jak trzeba dla stats i na 100% zarobisz, nie ma bata
(10-12-2013 14:01)MrMystery napisał(a): Przy tym temacie słowo nisza traci swoje znaczenie. Jak ktoś ma niszę to się nią nie chwali Bo przestanie być niszą.
Przesadzasz.. Zamiast cieszyć się,że wam daje, jeszcze za free, to narzekasz bo nisze daje. Po co sie dzielic, pomagac bo przeciez nisza to nie nisza-.-
asiorek, zawsze znajdzie się ktoś, kto myśli że paroma słowami zabłyśnie, daj spokój
Co do nisz, ktoś skorzystał? U mnie już kilka pracuje na siebie, niedługo wstawię nowe, póki co korzystajcie z tych, bo są z grudnia, także świeżutkie.
@[rozekrr] skorzystam ;d 2
Dokłdanie tak jak mówisz, ludziom nigdy nie dogodzisz.. Najlepiej trzymać dla siebie.. Ja mam kilka nisz oklepanych kazdy je zna, ale jak ktos pyta to ryj na kłódke.. Bo konkurencja jest spora, a ja jako laik i tak mam przebicie i zarabiam na nich .. wiec po co sobie konkurencje zwiekszać ?