Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
jest restock

Autor Wiadomość
RE: jest restock
Sprawdź:
No fajnaie, gratuluje ci nagrody tylko szkoda ze jej nie dostaniesz... chyba ze na adres amerykanski do rodziny ale znajac lockerz to spodziewaj sie anulowania nagrody.
A wpisywales normalnie adres telefon itp tak jak na normalnym restocku ?
nom wszystko normalnie
nawed na e-maila dostawałem ino od lockerz o tym restocku
Ps długo on trwa
Tak, tak ... nie wiem czemu, ale u Ciebie jest godzina 11:30 ... tak poza tym paczka nigdy do Ciebie nie dojdzie ... (
Fejk. Weź już nie kłam...
Zamówił, to prawda, przecież restrock dla "shopowców" jeszcze trwa. I tak mu nie wyślą, więc o co chodzi? Big Grin Ale zapłon masz zajebisty Big Grin
a może zrobią wyjątek
Wiem ze masz nadzieje ze jednak ci wyślą ale możesz zapomnieć o tym bo pisali już parę razy żeby nie kupować byle czego żeby mieć wejściówkę na restock bo i tak do m.in polski nie wysyłają
niepotrzebnie traciles punkty bo ich nie odzyskasz a nagrody ci nie wysla

[Obrazek: sygnatura.php?ptz=13098&login=wa...styl=Styl3]
Z-List-aktywny
Koszulka-dostarczona
Cel-next Restock
PTZ Ci zwrócą TYLE POWIEM
Odpowiedz