Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Działa fajnie. Chodziło przez godzinę i na 5 linkach wyszło łącznie 400 wejść ( ok. 0.0001 BTC - bo dupne stawki są :/ )
Jestem ciekawy czy to wykrywalne jest i jakie jest prawdopodobieństwo dostania bana za używanie tego. W sumie wymówką może być spam linkiem na jednym z większych zagranicznych for. 2
Daje reputa : )
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-12-2013 12:40 przez juventus94.)
Właśnie naliczyło mi BTC za kliknięcia - CoinURL nic nie wykrył.
Stawki później rosną. Zacząłem od 0,00000050 BTC, potem wpadało trochę 0,00000100, a teraz widzę też pojedyncze kliki za 0,00000150.
Teoretycznie powinno działać też z adf.ly, ale wydaje mi się, ze adf.ly jest dużo większą witryną i mogą mieć lepsze zabezpieczenia.
Okej podjąłem ryzyko i zainstalowałem. Da się może w tym programie zmienić długość wyświetlania strony? Korzystam ze strony typu adf.ly gdzie też trzeba siedzieć 5 sec tylko że tam powinno zaliczać odrazu, ale mi coś nie zalicza.