Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Prosty sposób na to aby tchnąc życie w FG

Autor Wiadomość
RE: Prosty sposób na to aby tchnąc życie w FG
Sprawdź:
Przeczytałem i podałem swoją koncepcje na FG tylko Smile
Ale ciekawie by było na pewno Smile Mówisz w większości bez sensu ok a która mniejszość była ok ? Smile
Poluje na +10 tego jeszcze nie miałem Big Grin
to musiałbyś coś mądrego wymyślić Tongue kantora na pewno nie będzie, jak już mówiłem z smsa o wartości 25zł trzeba oddać 5zł vatu, pozniej 50% warości smsa i na koniec jeszcze 19% dochodówki

Przykład dla smsa o wartości 25zł:

25zł-5= 20zł vat
20zł/50%=10zł prowizja
10zł-19%=8,10zł dochodówka

czyli z wysłanego zostaje ponad 60% mniej niż był wart... jakby tu jeszcze naliczać prowizję to już w ogóle całkowicie nieopłacalny system, już więcej w kantorze walut się dostanie od niektórych userów, dlatego nie raz mnie to dziwi że płacą tam tak dużo, bo jest to na pograniczu opłacalności.

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Jeśli by to miały być smsy to tak oczywiście ale jakby były inne formy płatności.
Inne płatności przecież również są obecne, ale co to ma do rzeczy, przecież nie będzie liczona średnia. Zresztą to podstawowy aspekt dla którego ten pomysł nie ma prawa bytu, a jest ich znacznie więcej.

Jestem nowy, ale w kilku miejscach miałem okazję używać wewnętrznej waluty i super się to sprawdzało. Trzeba to oczywiście połączyć w odpowiedni system wymiany "usług"
a może wykorzystać to jeszcze inaczej? wziąć przykłady z innych for i fg wymieniać np na kolorowy nick czy jakieś rzeczy z tym związane albo jeszcze inaczej wymienić fg na dostęp do działu forum dla vip ^^ kupony do dostępu na 10 minut np :-P może coś takiego? nie ma sensu żeby wymieniać to na pieniądze moim zdaniem naprawdę, nie starajmy się zarobić na tej stronie, starajmy się żeby ludzie z tego forum czerpali korzyści z innych stron ;-)
Olać po prostu sms. Tylko PayPal i proste.

998 to numer na straż pożarną. Nie rocznik urodzenia.
FORZA JUVE
(05-03-2014 21:23)alisastro napisał(a):  Jestem nowy, ale w kilku miejscach miałem okazję używać wewnętrznej waluty i super się to sprawdzało. Trzeba to oczywiście połączyć w odpowiedni system wymiany "usług"

Mam wrażenie że jestes na tyle nowy że nie wiesz że taki system u nas funkcjonuje Tongue ilość fg masz w profilu i przy postach.

(05-03-2014 23:36)Rafiks1992 napisał(a):  a może wykorzystać to jeszcze inaczej? wziąć przykłady z innych for i fg wymieniać np na kolorowy nick czy jakieś rzeczy z tym związane albo jeszcze inaczej wymienić fg na dostęp do działu forum dla vip ^^ kupony do dostępu na 10 minut np :-P może coś takiego? nie ma sensu żeby wymieniać to na pieniądze moim zdaniem naprawdę, nie starajmy się zarobić na tej stronie, starajmy się żeby ludzie z tego forum czerpali korzyści z innych stron ;-)

Kolorki to pokemonowe rozwiązanie i na pewno się nie pojawi, a to o czym piszesz jest dostępne od lat Smile Tu masz panel: http://zarabiam.com/newpoints.php

Odpowiedz