Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jest nam bardzo przykro, że doszło do podszywania się pod nasz zespół. Oczywiście zostaną wyciągnięte konsekwencje prawne w tej kwestii adekwatnie do osoby podszywającej się pod nas.
Mi również jest bardzo przykro, że jest wam bardzo przykro. Ale nie zrobiliście NIC, żeby userów ostrzec przed możliwym podszywaniem się, pisałem o tym w sobotę. A wy, nie wysłaliście nawet głupiego maila dla użytkowników z przeprosinami za zaistniałą sytuację. Ani NIE OSTRZEGLIŚCIE przed następstwami NIEKOMPETENCJI waszej pracowniczki. Nie każdy jest spostrzegawczy jak użytkownicy którzy informowali o tym w tematach. Powinniście im podziękować, za to co zrobili, a na co WY nie wpadliście żeby zrobić.
przyznaje się .. no co mam powiedzieć .. czego w tym świecie nie robi się dla pieniędzy .. jak by pani Weronika nie napisała ''masowego maila '' bym na taki pomysł nie wpadł . Szczerze i tak żadnych nisz nie zdobyłem a nawet jeśli nie będę ich stosował nie będę też pani Weroniki osądzał bo trudno wam zakryć maile .
Przepraszam .
(18-11-2013 13:55)patryczek1425 napisał(a): przyznaje się .. no co mam powiedzieć .. czego w tym świecie nie robi się dla pieniędzy .. jak by pani Weronika nie napisała ''masowego maila '' bym na taki pomysł nie wpadł . Szczerze i tak żadnych nisz nie zdobyłem a nawet jeśli nie będę ich stosował nie będę też pani Weroniki osądzał bo trudno wam zakryć maile .
Przepraszam .
(18-11-2013 13:55)patryczek1425 napisał(a): przyznaje się .. no co mam powiedzieć .. czego w tym świecie nie robi się dla pieniędzy .. jak by pani Weronika nie napisała ''masowego maila '' bym na taki pomysł nie wpadł . Szczerze i tak żadnych nisz nie zdobyłem a nawet jeśli nie będę ich stosował nie będę też pani Weroniki osądzał bo trudno wam zakryć maile .
Przepraszam .
Haha xD Najpierw miał bekę i śmiał się z ich błędów. A teraz jak mają być wyprowadzone wobec Niego konsekwencję to piszę, że nie będzie "Pani Weroniki" osądzał