Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: Czy jesteście za wprowadzeniem TOP 10 na EasySub
TAK
NIE
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 
Top 10 !

Autor Wiadomość
RE: Top 10 !
Sprawdź:
A co wy myślicie , że dodadzą system poleconych ? Pomyślcie logicznie , opłaci się im to ?
Niee , ponieważ oni na tym stracą ... U nich Hajs się musi zgadzać i koniec Big Grin

Pozdrawiam
Trzymają Was jeszcze obietnicą jakiegoś kreatora, żebyście nie patrzyli na konkurencje Tongue
Glosy: ASTONEQ (+1), MartinS (+2)
Jak mówi przysłowie ,,Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda"
JESTEM ZA Smile

Przynajmniej bym wiedział ile by mi brakowało by być w top10 Smile
Co do ich reakcji na propozycje - 3 dni temu napisałem z propozycją dodania jednego usprawnienia - dzisiaj juz działa, więc nie mają wszystkiego w dupie.
pozdrawiam
To napisz np: o kreator Smile Zobaczymy czy odpiszÄ… :>

Pozdrawiam
(11-11-2013 19:28)themate0 napisaÅ‚(a):  JESTEM ZA Smile

Przynajmniej bym wiedział ile by mi brakowało by być w top10 Smile

Pewnie z 10 tysięcy Smile
(11-11-2013 22:11)matek697 napisaÅ‚(a):  Co do ich reakcji na propozycje - 3 dni temu napisaÅ‚em z propozycjÄ… dodania jednego usprawnienia - dzisiaj juz dziaÅ‚a, wiÄ™c nie majÄ… wszystkiego w dupie.
pozdrawiam
O jakie usprawnienie chodzi?
Bo pewnie o jakiś pierdół i dlatego tak szybko wprowadzili.
Nie dziwię się, że nie odpisują bo dopiero co dodali nowe programy i pewnie większość osób jeszcze z nich nie skorzystała a już truje dupę o nowe..
Hhahah nie no zabawny jesteś Big Grin wprowadzili kopie programów a większe zmiany już dawno temu obiecywali ... rozumiem że mogą być jakieś opóźnienia itp, ale oni nawet nie raczą odpowiedzieć na forum
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: