Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Tworzenie prawdziwych hacków z surfer0700 (odc. 1) » zapowiedź kursu

Autor Wiadomość
RE: Tworzenie prawdziwych hacków z surfer0700 (odc. 1)
Sprawdź:
(11-11-2013 17:45)Hiuston napisał(a):  To będzie zmieniać wartości podobnie do cheat engine? Big Grin A co do następnych części poradnika ... już się doczekać nie mogę Big Grin

To będzie działało tak, że:

[Obrazek: cchack.jpg]

jeżeli wpiszesz w score 50.000 to tyle punktów będziesz miał.
Zastanawiam się jeszcze czego użyć do wyciągania adresów, możliwe że będzie to Cheat Engine, bo oprogramowanie z którego sam korzystam jest ciut bardziej skomplikowane, a z tego co się orientuje to większość z Was miała już do czynienia z Cheat Engine.
Ale to tylko póki co taki mój zamysł, który może się zmienić.
a ja mam pytanie czy to będzie robione w vb , ponieważ mam problem jak uruchamiam i chcę zrobić nowy projekt wyskakuję error i coś o rejestracji .
Surfer a czy będzie można dodać coinsy, kredyty i inne tego typu rzeczy czy tylko Score będzie można zmieniać? Smile
(11-11-2013 18:40)jasieeks napisał(a):  a ja mam pytanie czy to będzie robione w vb , ponieważ mam problem jak uruchamiam i chcę zrobić nowy projekt wyskakuję error i coś o rejestracji .

Tak, całą wizualizację wykonamy w Visual Basic. Początkujący na pewno sobie z nim poradzą.

(11-11-2013 18:41)Lusek napisał(a):  Surfer a czy będzie można dodać coinsy, kredyty i inne tego typu rzeczy czy tylko Score będzie można zmieniać? Smile

Inne tego typu rzeczy również będzie można zmieniać.
Jesteś po prostu mistrz z tym kursem Smile
Oj Surfer, świetna inicjatywa i aż sam jestem ciekaw co z tego wyniknie. Nic jak tylko czekać na premierę :>
Próbowałem parę lat robić real hacki ale nie zbyt wyszło Big Grin

Czym będziesz wyciągać adresy? Ja osobiście polecam Cheat Engine .

EDIT :
Cytat:Zastanawiam się jeszcze czego użyć do wyciągania adresów, możliwe że będzie to Cheat Engine, bo oprogramowanie z którego sam korzystam jest ciut bardziej skomplikowane, a z tego co się orientuje to większość z Was miała już do czynienia z Cheat Engine

Nie zauwaażyłem facepalm
Jak kwestia prawna się ustosunkowuje do real hacków?
Z chęcią zobaczę i może skorzystam Big Grin
(11-11-2013 22:32)Danny napisał(a):  Jak kwestia prawna się ustosunkowuje do real hacków?
Mam takie samo pytanie Big Grin
Wątek zamknięty