Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Sałatka z Zupki Chińskiej

Autor Wiadomość
RE: Sałatka z Zupki Chińskiej
Sprawdź:
Tak, panowie.

Bo Wy pewnie na śniadanie zawsze jecie kaszę jaglaną, na obiad rybę na parze z warzywami z własnego ogródka, a na kolację wypiekacie własny chleb z siemieniem lnianym. Wszystko bez konserwantów i chemii. Nie bądźcie hipokrytami...

Jak zjecie raz na jakiś czas zupkę chińską czy wciągnięcie zapiekankę na mieście to naprawdę nie umrzecie!

Pierwszy raz posmakowałam tej sałatki w zeszłym roku, też byłam sceptycznie nastawiona, bo jak to jak? sałatką z zupek? fuj! Ale jest rzeczywiście mega Smile
Glosy: OctoBerro (+1)
Raz na jakiś czas ok, ale nie często Wink)

Ona w makaronie ma taki 'wosk ?' Co używa się do produkcji styropianu, wszystko po to by nie sklejał się makaron ;P
Nie musisz używać makaronu z zupek chińskich, możesz po prostu wykorzystać zwykłe nudle. Ja kupuję takie w piotrze i pawle do robienia chińszczyzny

[Obrazek: 373_1.jpg]
Ja też wolę kupować po prostu sam makaron i zalewać go wrzątkiem. Jest w wielu marketach na działach "kuchnie świata" lub po prostu tam gdzie przyprawy, oleje i musztardy. ;-)
świetna sałatka, też pierwszy raz jak słyszałem, że koleżanka przynosi na grilla sałatkę z Vifonów to stwierdziłem, że jakaś nienormalna, a tu niespodzianka. Fajnie chrupią te makarony Smile
Polecam,bardzo smaczne
Smaczna i niezdrowa.

Pablo1988, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2016.
Pierwszy raz widzę, żeby tak mężczyźni dbali o zdrowie.beka
(05-02-2016 11:42)Zawadson napisał(a):  Pierwszy raz widzę, żeby tak mężczyźni dbali o zdrowie.beka

Co w tym dziwnego?

[Obrazek: mentoring.png]
Zawsze co nie zdrowe jest pyszne.

Polecam pyszne.

Orzel1, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2015.
Odpowiedz