Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mam jeszcze jedno pytanie, czy jest szansa że ktoś kupi od takiego laika jak ja ? Chodzi o to, że chciałbym wystawić na start ze 100-150 sztuk na allegro no i sprzedawać to po tej złotówce.
No dobra poszło zobaczę co z tego wyjdzie jak kupuje się konto na np. 5 dni na egofiles po czym wystawia się to za np. 1 zł ale przy wystawianiu płaci się 19 zł (wypromowanie jeszcze w liście na pierwszej) to jak się na jedno konto upchnie te 30 osób to ma się 30 zł to zostaje w sumie 4 zł Tak to działa czy ci bardziej zaawansowaniu więcej z tego wyciągają ?
Cytat:Jednak nie sprzeda się tyle kont co przewidziałeś. Wtedy po 15 dniach sprzedajesz to samo konto jako konto 15 dniowe, po 20 dniach, jako 10 dniowe, po 27 dniach jako 3 dniowe, a po 29 dniach jako 24 godzinne.
to czytałem, ale przecież każde konto ma ograniczenie, z tego co wywnioskowałem to gdzieś z 80-100 sprzedaż na jedno konto będzie ok bo jak dam więcej to mogą zablokować. Poczytam jeszcze troche tych komentarzy ale .. pff troche to zajmie :>
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-10-2013 21:14 przez MrGohut.)
No niestety, coś za coś. Jest limit na konto, zgadza się. Ile IP zależy od konta, trzeba samemu do tego dojść. Są jeszcze inne sposoby, ale to już inna historia
A jak jest z podatkiem ? Na prawdę muszę iść gdzieś jak sprzedam to 100 kont ?
Przecież to są tylko konta premium, z tego też trzeba podatek ? Jaki bezsens ;s
Ehhh... ;/ No cóż, jeżeli wypali to pójdę ;p Poza tym ta sprzedaż zaczyna działać :> Dzięki za poradnik. Już chyba zapytałem się o wszystko .. tam myślę