Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Gratuluje 4 lat forum Życzę kolejne drugie tyle lub nawet dłużej. Dużo na pewno się tu nauczyłem i wreszcie zacząłem zarabiać. Wcześniej zarabiałem 40 zł w miesiąc 2 , ale dzięki temu forum wszystko się zmieniło
Ponad 3,5 roku temu przyszełem tutaj dowiedzieć się czegoś o Lockerz i dzieki temu zgarnąlem masę nagród, a teraz nie wychodząc z domu zarabiam pieniądze. Kto by pomyślał, że to wszystko dzięki zc (lfe). Ogromne podziękowania dla admina i ekipy za pracę i trud włożony w forum i życzenia na kolejne jeszcze lepsze lata. Tak trzymać! Pozdrawiam
Wszystkiego najlepszego
Dzięki temu forum dowiedziałem się bardzo wielu rzeczy i gdyby nie ono nie wiem czy bym coś zarabiał przez internet
Prawie 3 lata jestem już na tym forum i jestem bardzo zadowolony z pracy Administracji,
Jeszcze raz Najlepszegooo