Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(26-09-2013 14:08)zabajka napisał(a): oczywiście ty zawsze musisz mieć kontrę do klienta
jak nie spam w tematach co podana cena sms to ty ze swoimi 50% ceny ( dziwne nagle za 35% sprzedajesz)
to jak już z ceną poszedłeś po rozum do głowy to teraz jesteś na NIE dla paypal
dla potencjalnych klientów : uważałabym na tego gostka bo tak szmąci i tak jak chorągiewka na wietrze by nikt nie krzyczał za chwilę, że został oszukany
wysyłam pierwszy wiec o to się nie bój .
Twój post to spam , ja nie spamie . zgłoszone .
( Nic nie wnosisz do tematu )
nie spamujesz twierdzisz tak ?
to jak nazwać twoje wpisy jak nie SPAM właśnie w tematach o zakupie sms z ofertą ile się za danego sms zapłaci twoje wszystkie posty z twoją ofertą 50% chodź to znacznie więcej od oferowanej kwoty
ogarnij się człowieku tyle ci powiem
oferowana cena - 23 pln za 2 sms
tutaj twój spamujący post z ofertą 50% i takich tematów i twoich wpisów z ofertą jest nie mało
dodatkowo podałam płatnośc paypal, twierdzisz że paypal nie przyjmujesz więc spamowałeś dla samego spamowania wiedząc, że i tak nie kupi nikt
Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.