Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
kolega chyba chce usunac bloga i pyta w jakim czasie wyindeksuje sie strona i podstrony z google bo chce zalozyc nowego unikajac w ten sposob filtra/bana
Ja spadek z 2000 na 500UU, nieprzerwanie od 6 sierpnia.
Cytat:biedne AstroCash, hahaha najpierw im w Googlach zbanowali filespeedy i blogi ludziom poleciały, bo linkowały do szkodliwych treści, później próbowali to ratować aliasami (tak jakby Google tego nie widziało...)
Cytat z pewnego znanego i szanowanego usera z tego forum, ciekawe czy prawda.
(19-08-2013 14:32)Bandaid napisał(a): Ja spadek z 2000 na 500UU, nieprzerwanie od 6 sierpnia.
Cytat:biedne AstroCash, hahaha najpierw im w Googlach zbanowali filespeedy i blogi ludziom poleciały, bo linkowały do szkodliwych treści, później próbowali to ratować aliasami (tak jakby Google tego nie widziało...)
(19-08-2013 14:32)Bandaid napisał(a): Ja spadek z 2000 na 500UU, nieprzerwanie od 6 sierpnia.
odnośnie tej wypowiedzi -> czy te sprawy ze stronkami dotknęły tylko ludzi z AC?
Jak zarabiam swoje pieniądze? Sprawdź, to banalne -> klik
Wątpie w to. Akurat tutaj AC raczej nie zawiniło. Przecież to nie Tymek prowadzi nasze blogi. On dostał tylko informacje od sieci jakie są wymagania. A z sieci nie korzysta tylko AC.
odnośnie tej wypowiedzi -> czy te sprawy ze stronkami dotknęły tylko ludzi z AC?
jeszcze raz piszę posta na ten temat. niech odpowie ktoś, kto ma pewne informacje, czy ludzie z np. FC też mają taki problem, czy to tylko filespeedy niby zawiniło
Jak zarabiam swoje pieniądze? Sprawdź, to banalne -> klik