Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
biznes?w chooj i ciut ciut,to zalezy jak masz strone (wp) zoptymalizowaną/ego wiec na oko ciezko powiedzieć,szczerze mówiac personal wytrzymuje swoje również
a co do topicu to ich tolerancja tak jak ktos powyzej pisał jest zacna ogólnie hosting na + procz tego ze czasami database connection pada aczkolwiek b. rzadko
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-07-2013 10:23 przez ovvner.)
Jedyne co to mają słaby support, jeśli coś padnie w piątek, to zazwyczaj w poniedziałek dopiero odpiszą
Chyba, że uda się ich złapać na czacie, ale często też stamtąd odsyłają, aby pisać na email
Nie wiem Roxi jak Ty to robisz ale ja ich support bardzo sobie chwale,szczegolnie czat live bo prawie caly czas na nim ktos siedzi i odpisuje (szczegolnie kiedy prosze o restart serwera dla mojego konta bo nie chce mi sie czekac na restart np do 17stej gdy podpinam domene) i jesli masz faceta na czacie - restart w 2-3 min live a jesli kobiete to kaze Ci czekać do danej godziny (bez dyskryminacji ! ) a co wekeendów daje sie ich złapac w sobote czesto bo do 16stej są na live czacie , w niedziele jak to w niedziele - do poniedziałku trzeba czekac wiec jak dla mnie support też na plus
Zauważyłam, że na czacie przesiadują tak do 16-17 i później jak coś to tylko email, bo jak mi coś nie śmigało po tej godzinie to zawsze byli niedostępni
PERSONAL Hosting chyba na ppa tez sie nada? Bo jak tak tanio to dzisiaj kupuje, póki jest promocja ;p. 10 zl mi nie szkoda a jak widze opinie to hosting nie taki zly
No ja mam personal z 4 wp w tym 2ma rozwijanymi + 2x str php jednoniszowe i 3ma sie równo na personalu,teraz do jutra promocja rok za 15 zł bodajże ,ja ogolnie polecam styka ;p
@RoxiKoxi
No tak 16-17 live czat czynny bo takie godziny pracy maja ale ogolnie tam bez zarzutow szczegolnie ze napadłem jednego konsultanta o 8 rano bo sie mi "nudzilo" i gadalem z nim 1,5h o pupie maryni po czym przelaczył mnie do sztywnej kolezanki bo zorientował sie ze od 1h nie rozmawiamy o problemie zadnym
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-07-2013 14:34 przez ovvner.)