Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Albo prawdopodobnie zrobil fake konto pp albo pd kogos kupil.
No chyba, ze nie byl tak cwany to go zlapiesz
Nastepnym razem takie sprawy na allegro radze rozwiazywac.
Paypal ma niestety gdzieś transakcje na wirtualne usługi nawet jeśli przelew jest jako usługa, chociaż jeśli jego konto jest niezweryfikowane to potraktują to inaczej.
Podrukuj screeny rozmów i przelewu i zanieś na policje a następnym razem myśl
(13-07-2013 20:11)daniel42na napisał(a): boze chodzi mi o gg neosy nierozgarnięte, nick widze
Ps. autorze tematu wstaw screena bo tekst kazdy moze wkleic
Ps2. dane dostanie policja jesli zgłosisz sprawe, więc nie czaj się tylko leć na komisariat w najblizszym czasie
No chyba jednak nie Sprecyzuj pytanie nastepnym razem ze chodzi Ci tylko i wyłącznie o GG
(13-07-2013 20:04)daniel42na napisał(a): podaj jego gg/nick
Przepraszam, że wtrącę się obok tematu, ale czy policja zajmie się taką sprawą? Kiedyś zgłaszałem to wzięli tylko dane, a kasy do dzisiaj nie dostałem kwota była też około stu złotych. Podobno dopiero od 250 zł się zajmują. W końcu to tylko forum i umowy żadnej z się z nikim nie podpisuję. Jakby sytuacja trafiła się przez allegro to jeszcze jest jakaś szansa, a teraz? Jedynie to został spór na paypalu.