![]() |
Uwaga Złodziej - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Uwaga Złodziej (/Temat-Uwaga-Zlodziej-72711) |
Uwaga Złodziej - moneymylife - 13-07-2013 19:59 Witam Dziś chcąc zakupić kod UKASH napotkałem na złodzieja.Wyłudził ode mnie 110 zł i towaru nie otrzymałem.Po paru wiadomościach przestał się odzywać,otworzyłem spór na PayPal a on przekształcił w roszczenia pisząc "Chcę wyłudzić ode mnie pieniądze. Użytkownik był mi winny pieniądze za usługę , a teraz coś wymyśla." Poniżej przedstawiam całą rozmowę ze złodziejem NAZWISKO I IMIĘ MARCIN GRAJCZ NICK KOKS331 ROZMOWA: Re: Ukash Do: koks331 koks331 napisał(a): Ile jesteś w stanie zapłacić na pp? 108 ZL To ja jestem zainteresowany, ale wysyłasz w formie prezentu, tak? Bo paypal zabiera prowizję. Ostatnio mam z tym problem,ale normalnie mogę wysłać to dołoże 2 zł na prowizje wrazie czego.Daj pp Re: Ukash Do: koks331 koks331 napisał(a): Jak wysyłasz to weź daj, że wysyłasz przez prezent i nie będzie problemu po co mają nas jeszcze okradać. Email na pp: [email protected] Poszło,poproszę ukash I Jak? Do: koks331 i jak tam? ? Do: koks331 Dostałeś pieniądze? Wszystko gra? .. Do: koks331 Troszkę mi się spieszy,dlatego daj znać jak sprawa wygląda Halo??? Do: koks331 Widzę,że nie chcesz mi odpisać.Nie pozostaje mi nic innego jak otworzyć spór na paypal i wstrzymać środki. kurcze Do: koks331 Kurcze,wysłałem Ci pieniążki jako pierwszy,nie odzywasz się nie wiem o co chodzi,martwi mnie to.Nie mówię,że jesteś oszustem broń Boże ale jakaś odpowiedź mnie uspokoi. ..... Do: koks331 Kolego byłem grzeczny,ale nie lubię krętaczy.Jeżeli w ciągu 5 minut nie odpowiesz na moje wiadomości wydrukuję całą rozmowę oraz wezmę Twojego PayPala i dane z niego i zgłoszę sprawę na policje.A na tym forum mnie znają bo współpracuje z wieloma osobami.Mieszkam w Niemczech i zgłoszę to tutaj na komendę więc będziesz przegrany.Tak to odpisywałeś w 5 minut a tak to nie umiesz nawet w 15? Dobrze,że wysłałem jako usługi.Daje Ci czas do 18:30 Czas Się Skończył Do: koks331 Jak W Temacie Jak widać użytkownik złodziej nie odpisał mi już na moje wiadomości.Oszukał on także użytkownika Tonnyx . Sprawę zgłaszam na policje w poniedziałek .Bezczelny śmieć,który jeszcze zarzuca mi wyłudzanie pieniędzy.Proszę Admina o podanie mi jego danych jakie są gdyż chce dołączyć je na policje. RE: Uwaga Złodziej - daniel42na - 13-07-2013 20:04 podaj jego gg/nick RE: Uwaga Złodziej - Roxi5017 - 13-07-2013 20:06 (13-07-2013 20:04)daniel42na napisał(a): podaj jego gg/nick Cytat:Re: Ukash Czyli koks331 ![]() http://zarabiam.com/User-koks331-50010 RE: Uwaga Złodziej - roniartur - 13-07-2013 20:07 Daniel... ![]() Przecież jest rozmowa... "Do: koks331 " ![]() RE: Uwaga Złodziej - moneymylife - 13-07-2013 20:10 koks331 proszę o jakieś dane nie odpuszczę mu i chociaż nie lubię tak załatwiać sprawy typu policja to tym razem po prostu nie odpuszczę gnojkowi RE: Uwaga Złodziej - daniel42na - 13-07-2013 20:11 boze chodzi mi o gg neosy nierozgarnięte, nick widze Ps. autorze tematu wstaw screena bo tekst kazdy moze wkleic Ps2. dane dostanie policja jesli zgłosisz sprawe, więc nie czaj się tylko leć na komisariat w najblizszym czasie RE: Uwaga Złodziej - moneymylife - 13-07-2013 20:19 Proszę o to screen RE: Uwaga Złodziej - moneymylife - 13-07-2013 20:19 Jak mam wkleić screen proszę mi napisać.Rozumiem,że mam namiar na Ciebie podac? RE: Uwaga Złodziej - daniel42na - 13-07-2013 20:21 Co mnie to dotyczy.. wstaw screena jako dowód zeby dostał bana, chociaż i tak sobie pewnie nowe multi założy jak będzie chciał kręcić nowego wałka. Podaj gg bo może gdzieś go już używał i łatwiej będzie znaleźć. RE: Uwaga Złodziej - moneymylife - 13-07-2013 20:25 Niestety posiada tylko maila.Napiszę do PayPal bo prawdopodobnie używa złych danych osobowych. Jego nazwisko to nie Grajcz tylko Grajczyk lub Grajczak ,nie wiadomo też czy ma na imię Marcin |