Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Używacie google ?
Napiszcie od ilu lat można mieć paypal'a i wszystko jasne .
To piszę jak zakładacie konto "Osoby niepełnoletnie nie mogą korzystać z systemu PayPal."
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-06-2013 20:21 przez Specyzer.)
(02-01-2014 14:40)ventopolska napisał(a): Mam 16 lat i bez żadnej weryfikacji założyli konto
I czym się szczycisz ??? Zrobisz kilka, kilkanaście transakcji i założą
Ci blokadę, a jedynym wyjściem na odblokowanie konta będzie weryfikacja... A znając PP będziesz miał na koncie kilkadziesiąt złoty
i płacz co masz wtedy zrobić.
(02-01-2014 14:40)ventopolska napisał(a): Mam 16 lat i bez żadnej weryfikacji założyli konto
I czym się szczycisz ??? Zrobisz kilka, kilkanaście transakcji i założą
Ci blokadę, a jedynym wyjściem na odblokowanie konta będzie weryfikacja... A znając PP będziesz miał na koncie kilkadziesiąt złoty
i płacz co masz wtedy zrobić.
Nie koniecznie ja mam konto bez weryfikacji już ponad rok i nic takiego się nie dzieje jak piszesz...
Cytat:A znając PP będziesz miał na koncie kilkadziesiąt złoty...
Miałem ponad 130 zł...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2014 17:32 przez DarkKiller.)
Jak masz konto w banku to możesz założyć gdy masz ok.16lat bo przy weryfikacji wyślą ci niewielką kwotę na rachunek. Rachunek musi się zgadzać imieniem i nazwiskiem.