(23-11-2013 20:39)thc19905 napisał(a): (23-11-2013 19:53)Kiljan napisał(a): (23-11-2013 19:26)thc19905 napisał(a): spróbuj coś na giełdzie plus 500 masz bonus 75 zł można to obrócić w godną kasę
tak i musi obrocic to o kilkaset tysiecy czy milionow? Takie bonusy nie mają na celu wypłacenie tego a zachecenie do biznesu, wiec jesli zamierzam tak spamowac i wciskac takie propozycje to sobie odpusc bo tym bonusem to i bez wymaganego obrotu moglby sobie du.e podetrzec.
Co do zarobku... przy takiej postawie niestety nie osiagniesz nic, zeby dojsc do sukcesu trzeba wpasc na cos wlasnego, jakis wlasny pomysl, koncept, kopiowanie innych nigdy nie przyniesie zamierzonego efektu, a jedynie jego ulamek ktory predzej czy pozniej okaze sie niczym. Nikt nie poda ci dobrego rozwiazania na tacy bo z jakiej racji? Kazdy jest kowalem wlasnego losu(precz ze skrajna lewicą i socjalami!) nie oczekuj pomocy od innych jak zyciowa oferma, chociazbys mial nad tym myslec miesiace to jest to lepsze niz mialbys to dostac od kogos bo tylko wtedy kiedy ty to obmyslisz wiesz wszystko na temat w jaki sposob chcesz to zorganizowac. A do zrobienia sporych pieniędzy nie jest konieczna duża inwestycja. Na FireCash wyłożone było na początku koło tysiąca złotych, później w miarę rozwoju inwestowane środki były w lepsze, droższe rozwiązania - taka mała dygresja.
zacznij normalnie doradzać trzeba to obrócić kilkanaście razy i nie wciskam kitu tak jak ty i nie spamuję! Znalazł się wielki inwestor haha
No to słucham ile razy trzeba obrócić każdą złotówkę z tych 75zł aby móc całość wypłacić? No ale wiem, że nie odpiszesz więc odpowiem sam sobie przy okazji pokazując jak perfidnym kłamcą jesteś:
5 000 zł jest warta 2,48 punktów handlowca.
Aby wypłacić bonus należy zdobyć 60 punktów handlowca.
60/2,48=24,19
tak więc 24.19*5000=120950zł
120950/75= 1612,66 tak więc każdą złotówkę TRZEBA OBRÓCIĆ O 1612 ZŁ. Zapewne to jest to kilkanaście razy?
Dodatkowo mały haczyk:
Bonus wygasa po 3 miesiącach.
Jeśli ktoś z 75zł w ciągu 3 miesięcy zrobi 120 tysięcy to bill gates może mu najwyżej buty czyścić.
Co się dzieje z tym forum... Jedni zachęcają do kupowania złota, którego nie dostaną, inni zachęcają do złodziejskich brokerów i kłamią w żywe oczy...
(24-11-2013 01:01)konradPLN napisał(a): @Kilian
Widać że nie znasz kompletnie plus 500, poza tym faktycznie troche za bardzo gwiazdorzysz. Od kilku miesięcy piszesz o blogu nt giełdy a nie widać efektów , w swoim temacie też nic nie wrzucasz jakbyś już w ogóle nie inwestował ,albo wszystko przegrał...
Ale do rzeczy. Obrót bonusem ,aby móc go wypłacic jest jak najbardziej możliwe .Oczywiscie trzeba dużo kupować i sprzedawać ,ale to normalne że musi być ten obrót. Co do zarobku to znam osoby które z bonusu 50zł zrobiły kilkaset złotych .Taką kasą można juz obracać ,zważywszy że plus 500 podobno nie jest dla profesjonalistów (
) ) Najlepiej wejsc z własnym kapitałem ,ale bonusem można sobie pograć i poczuć bez straty własnej kasy co to inwestycja prawdziwej kasy. Demo tego nie da.
PS1 W obrocie nie chodzi o ilość zakupionych akcji czy waluty.Jest tam system punktów ktore są nam naliczane za kupno akcji itd Musimy ich zdobyć bodajże 60 . Przykładowo zakup złota to 2pkt a zakup 1000$ to 0.3pkt.
PS2 Zgadzam się z drugą częścią postu Kiliana jednak autor chyba chce na początek coś zarobic na drobne wydatki a nie zakładać firmę 
Pozdrawiam
Gwiazdorze? Naoglądałeś się za dużo reklam.
Wybacz mi, że nie będę pozwalał na okłamywanie ludzi i obiecywanie im gruszek na wierzbie, jeśli ktoś twierdzi, że plus500 jest dobrą platformą znaczy tylko, że nie korzystał z innych. Mój blog jest w trakcie tworzenia, jednak giełda to moje hobby a nie sposób na życie więc nie zajmuje się nią całymi dniami

Zrobili z 75zł kilkaset, ok nie ma sprawy ale co z tego skoro nigdy na oczy tego nie zobaczyli? To tak jak założyć sobie konto demo i zrobić tam miliony, efekt identyczny.