Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(25-05-2013 11:54)kalutor napisał(a): Tak więc znalazłeś się w dobrym miejscu; nie informuj o tym, że szukasz - tylko szukaj! Dla mnie jesteś leniwą jednostką o manierach pana z wymaganiami, lubiącego mieć wszystko podawane pod nos. O ile Twój problem z ruszaniem szarymi komórkami nie ma wpływu na ruszanie rękoma, to niebawem zaczyna się sezon truskawkowy...
już coś kiedys o tych truskawkach wspominałeś . U mnie jakoś w tym roku późno pąki się pojawił, przez tą długą zimę czas zbiorów się opóźni.
Jak chcesz to spróbuj na lubietoto.pl, mi dziennie wychodzi z tego około 20zł poświęcając około 2 godziny. Jak chcesz to rejestruj się z refa, to udzielę wiele przydatnych porad jak będziesz ich potrzebował:
(25-05-2013 14:56)dawid161622 napisał(a): Jak chcesz to spróbuj na lubietoto.pl, mi dziennie wychodzi z tego około 20zł poświęcając około 2 godziny. Jak chcesz to rejestruj się z refa, to udzielę wiele przydatnych porad jak będziesz ich potrzebował:
Screeny wstawię za około tydzień czasu, bo kiedyś zbierałem tam punkty, potem przestałem, i wczoraj wieczorem powróciłem ponownie. Dlatego mam dopiero 5k punktów (od wczoraj)
Wstawiam screena ze stanem punktów na dzień dzisiejszy, jutro postaram się dobić do 10tyś i też wstawię screena aby Marcel uwierzył, ponieważ twierdzi iż nie da się zdobyć 4k punktów w jeden dzień. http://awesomescreenshot.com/0461bhp172
przyłaczam sie do tematu ale może ktoś by mi coś innego zaproponowal nawet ppa tylko żeby mnie w prowadził bo jestem zielony w tym jak coś poprosze pw