Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(24-02-2013 15:32)Max998 napisał(a): Ja tam nie byłem i nie mam zamiaru się wybrać.
Chyba, że.. do mojego miasta przyjechałby wróżbita Maciej..
ahahah no do niego to i ja z ciekawosci bym poszedl
(24-02-2013 15:36)tomazzi napisał(a):
(24-02-2013 15:31)cinexik napisał(a): Przeważnie wróżki to są rasowe oszustki. Oczywiście są one dobrymi psychologami i znają się na życiu. Zawsze mówią w taki sposób, że nie ważne co się wydarzy, to będzie to oznaczało, że wróżka miała rację. Nigdy nie mówią konkretów (trudno zgadnąć co się wydarzy), a operują ogółami.
Nie radze konsultacji z wróżką, nie dość, że stracisz kasę, to tak naprawdę nie zyskasz nic wartościowego.
Lepiej idź na kebaba albo pizze Przynajmniej się najesz
tą sytuację co ja opisałem to kobieta sama mnie zaczepiła, nie zapłaciłem nic
powiedziała, że po maturze przejdzie mi 2 razy śmierć za plecami, ta kobieta mówiła konkretami, szczegółami co się wydarzy i co się zdarzy i po 27 latach od tamtej chwili mogę powiedzieć, że to co mówiła to się wydarzyło, miało miejsce także są ludzie którzy mają ten dar, ale to nie liczne osoby
99% wróżbitów to naciagacze i oszuści
podałbyś więcej szczegółów? w jakich sytuacjach miałeś niby zginąć?
Jak narazie żaden człowiek nie potrafi używać mocy nadprzyrodzonych np. przewidywać przyszłość.
Lecz uważam ,że jest to możliwe gdyby udało się człowieku wykorzystać chociaż jakieś 50% móżgu.
Dodam jeszcze ,że bogów nie ma.Możliwe jednak jest to ze istnieją istoty nie materialne które posiadają jakieś tam moce lecz nie wtrącają się w sprawy ludzkie.