Czy wierzycie we wróżki? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Czy wierzycie we wróżki? (/Temat-Czy-wierzycie-we-wrozki-65474) |
Czy wierzycie we wróżki? - booster12 - 24-02-2013 14:54 Tak jak w temacie. Wierzycie we wróżki? Bo mam takie plany się wybrać, ile to by kosztowało? Pzdr. RE: Czy wierzycie we wróżki? - kleomenes - 24-02-2013 15:04 Tak, zawsze przed podjęciem ważnej decyzji konsultuje ją z moją osobistą wróżką. Albo jak na egzamin idę to robię sobie odpowiedzi od razu i koszę same najlepsze oceny No proszę cię RE: Czy wierzycie we wróżki? - booster12 - 24-02-2013 15:10 Każdy ma swoje zdanie Ja akurat wierzę Tylko nie wiem do jakiej się wybrać xD Poradzicie coś? ;p RE: Czy wierzycie we wróżki? - marcel_kk - 24-02-2013 15:17 Kiedys w liceum poszedłem z kumplem do jednej podobno wróżki, sceneria rodem z horrorów, sufit pomalowany na czarno lub granatowo, trudno określić, okna zasłoniete, jakieś kadzidełka i świeczki po rogach, na stole cos jak kula, dziwne karty, kobieta obwieszona jakimis naszyjnikami i innymi nieznanymi wisiorko-sznurkami, fryz jak po libacji tygodniowej. Skasowała 20 zł i zaczeła na przepowiadać przyszłość, było nawet ciekawie, przy końcu seansu koleś powiedział do niej że jak jest taka dobra to niech poda sześć cyfr co zostana wylosowane w najbliższa sobote w Dużym Lotku i zaczeło się, zaskrzeczała jak wrona, zaczeła mówic cos o klątwie złegi i zaczęła wrzeszczeć na nas w dziwnym języku chyba Romskim, szybko zwialismy zanim jej pomocnik nie wyrzucił nas na gebe. To była moja pierwsza i ostatnia wizyta, wyleczyłem się z przepowiedni. RE: Czy wierzycie we wróżki? - bios - 24-02-2013 15:19 Wróżki itd... po co to komu? Toż to jest pic na wodę. RE: Czy wierzycie we wróżki? - tomazzi - 24-02-2013 15:22 (24-02-2013 15:10)booster12 napisał(a): Każdy ma swoje zdanie Ja akurat wierzę Tylko nie wiem do jakiej się wybrać xD Poradzicie coś? ;p ja powiem tak : są rzeczy które się filozofom nie śniły i są ludzie którzy rzeczywiście mają ten dar przepowiadania przyszłości, ale masa jest naciągaczy co tylko wyczyści ci kieszeń ja osobiście miałem 27 lat temu przypadkowy kontakt z taką osobą - była to koleżanka sąsiadki do której zaglądała będąc przejazdem w drodze do zakopanego kobieta była aktorką, wygląd bez charakteryzacji i żadnej maski dosłownie wiedźmy i takie role grała w teatrze Witkacego w zakopanym raz sama mnie zaczepiła w windzie, że musi mi coś ważnego powiedzieć i powiedziała to co jej "to coś" kazało i pomimo, że wtedy jej się w twarz roześmiałem, że w bajki nie wierzę to czas pokazał po latach, że to co wtedy mówiła sprawdziło się RE: Czy wierzycie we wróżki? - Davi - 24-02-2013 15:23 Lepiej stary nie idź do wróżki ! Raz byłem i nie polecam, przejechałem czarnego kota jak jechałem samochodem od teraz fatum po mnie chodzi! Tu telefon się zepsuł, często mi teraz net pada, ogólnie same problemy!!! RE: Czy wierzycie we wróżki? - cinexik - 24-02-2013 15:31 Przeważnie wróżki to są rasowe oszustki. Oczywiście są one dobrymi psychologami i znają się na życiu. Zawsze mówią w taki sposób, że nie ważne co się wydarzy, to będzie to oznaczało, że wróżka miała rację. Nigdy nie mówią konkretów (trudno zgadnąć co się wydarzy), a operują ogółami. Nie radze konsultacji z wróżką, nie dość, że stracisz kasę, to tak naprawdę nie zyskasz nic wartościowego. Lepiej idź na kebaba albo pizze Przynajmniej się najesz RE: Czy wierzycie we wróżki? - Max998 - 24-02-2013 15:32 Ja tam nie byłem i nie mam zamiaru się wybrać. Chyba, że.. do mojego miasta przyjechałby wróżbita Maciej.. RE: Czy wierzycie we wróżki? - tomazzi - 24-02-2013 15:36 (24-02-2013 15:31)cinexik napisał(a): Przeważnie wróżki to są rasowe oszustki. Oczywiście są one dobrymi psychologami i znają się na życiu. Zawsze mówią w taki sposób, że nie ważne co się wydarzy, to będzie to oznaczało, że wróżka miała rację. Nigdy nie mówią konkretów (trudno zgadnąć co się wydarzy), a operują ogółami. tą sytuację co ja opisałem to kobieta sama mnie zaczepiła, nie zapłaciłem nic powiedziała, że po maturze przejdzie mi 2 razy śmierć za plecami, ta kobieta mówiła konkretami, szczegółami co się wydarzy i co się zdarzy i po 27 latach od tamtej chwili mogę powiedzieć, że to co mówiła to się wydarzyło, miało miejsce także są ludzie którzy mają ten dar, ale to nie liczne osoby 99% wróżbitów to naciagacze i oszuści |