Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cytat:Dlaczego ciężko ?
To że mniej firm bierze się za frazy 18+ to wiem.
Co ma do tego słowo sex w adresie ?
Jakie miałeś problemy ?
Odpowiedź już masz wyżej poprostu ciężko jest umieścić takie adresy lub frazy na dobrych serwisach.
A na śmieciowych nie wypozycjonujesz.
Cytat:Ostatnio za 200zł wypozycjonowałem kilka serwisów i jeszcze na tym zarobiłem, więc serwis polecam.
Na jakie frazy? bo chyba nie wysokokonkurencyjne. A jak chcesz możesz się zapoznać z tym tematem sam miałem z nimi doświadczenia i nic dobrego powiedzieć niemogę. Jedyne co można u nich, to kupić sobie parę linków jako dodatek a nie opierać się tylko na seopilocie. http://www.forum.optymalizacja.com/topic...try1145667
No dokładnie, frazy lokalne, frazy mało konkurencyjne można jako tako wypozycjonować, ale frazy typowo konkurencyjne ... czytając opinie kontrahentów tej firmy ... wątpię
za 200zł dobra firma pozycjonerska to sobie nawet w nosie nie podłubie
ale za 200 zł można korzystać z chociażby katalogowania czy zamkniętych baz precli. Ja za 79 zł brutto wrzuciłem 100 artów do forceseo.pl i ładnie mi frazy skoczyły do top10, ale na mało konkurencyjne frazy. Takie systemy to dodatek do pozycjonowania, które może kosztować kilkaset zł miesięcznie do nawet kilku tysięcy
Mogę tylko dodać iż ten cały seopilot w pozycjonowaniu w automacie może wpędzić tylko w filtr google, bo to nic innego jak linki rotacyjne a jak przyjdzie wymiana serwisów to Ci wytną linki bez ładu i składu i nie ważne ile w tym jest zakupionych przez Ciebie jak miałeś pecha i w większości umieszczone linki na tych właśnie stronach co oni odrzucą to możesz się zdziwić że nagle niemasz połowy linków lub więcej.
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.