Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Uwaga! Brak profesjonalizmu - oszustwo ze strony CF!

Autor Wiadomość
RE: Uwaga! Brak profesjonalizmu - oszustwo ze strony CF!
Sprawdź:
(19-02-2013 20:03)daniel42na napisał(a):  jakim potraktowaniu?
W każdym serwisie te niewłaściwe leady są cofane.
przecież napisał, że został wyśmiany i posądzony o podróbke screena. o to chodzi autorowi tematu, a nie o cofnięcie leada
Twoim zdaniem Wink
Niestety rzeczywistość jest inna..

Sedor
Jemu chodzi o pieniążki które mu się nie należą w żadnym wypadku. Bo o co innego Wink
Wielkie mi wyśmianie na chatboxie.. jak to ma być droga kontaktu z serwisem to nie mam uwag beka

nie jestem niczyim adwokatem ale puknijcie się w dyńki facepalm
Rekompensata mogła by należeć się jeśli to błąd techniczny skryptu a tu taki widać, powinieneś prawdopodobnie uzyskać 3.3$ i coś się źle przeliczyło.. a to nie twoja wina ze ty wykonujesz dobrze swoje zadanie a skrypt nawala, wiec to nie do końca fraud, choć kto wie jaka jest tu prawdziwa historia, pozatym daj sobie spokoj oni maja cie gdzies i zbieraja sie tutaj ich fani czyli twoi hejterzy wlasnie Sex
To na pewno było pobranie, tylko ktoś pobrał mu przez Proxy i uznali za frauda. Przykre Sad(
Glosy: Davi (+1)
Po kolei:

a) sprawa pobrania, którą już wyjaśniliśmy na konkurencji:

Cytat:Pobranie wpadło kiedyś jak testowaliśmy postbacka. Zamiast puścić go na któreś z Naszych kont poszło omyłkowo na konto któregoś z użytkowników. Nie wiem dlaczego, ale nikt z działu technicznego nie usunął tego fake leada aż w końcu to wyszło na jaw. Nie dostaliśmy żadnego e-maila od nikogo w tej sprawie, ani też nikogo nie osądzaliśmy o podrobienie. Pobranie zostało usunięte i nie widzę sensu by ciągnąć to dalej.

b) o nic Cię nie oskarżałem ani nie obraziłem - jeśli poczułeś się - tu cytuję "opluty i poniżony" - przedstaw fragmenty moich wypowiedzi;

c) shoutbox to forma luźnej i nieoficjalnej rozmowy.

CashFile.org, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2011.
Słyszałem, że CF to SCAM i tak faktycznie jest nigdy konta tam nie miałem ktoś coś pisał, że TOP2 ma tam wysokie zarobki wchodze na ich strone i takie cudo :

[Obrazek: hjf7dg.jpg]

Jak widać CF banuje userów na ip tylko po to, żeby nie wypłacać im kasy.
Glosy: stubborn9494 (+1), Ty27mek (+1), Davi (+1)
(19-02-2013 21:00)CashFile.org napisał(a):  c) shoutbox to forma luźnej i nieoficjalnej rozmowy.

Pozwolę sobie napisać kilka słów na ten temat. Od nieoficjalnej rozmowy, to chyba są prywatne konta, a nie OFICJALNE, które służą do reprezentowania danego serwisu? W sumie CF nigdy nie był profesjonalny, tak samo z PZ (chociaż nie chodzi tutaj o wytykanie Waszych błędów, a pokazanie, że zawsze jesteście tacy sami), więc nie wiem po co te dziwne tłumaczenia.

Ktoś popełnił błąd i nie potrafi się przyznać, tylko mydli oczy. Znam gadki Ganka, znam gadki Razera, Arifa, Ogórka, Sanderusa, Maryjana i wielu można jeszcze tu wymienić, więc darujcie sobie Smile
Glosy: stubborn9494 (+1), Karczu (+1), *JackDaniels* (+1), Nicktim (+1), FireMedia (+1), Madroxx (+1), szpilmen (+1), Davi (+1)
(19-02-2013 21:00)CashFile.org napisał(a):  c) shoutbox to forma luźnej i nieoficjalnej rozmowy.

Rozmowa może mieć formę luźną, ale jak pytam o coś poważnego to chcę znać oficjalne stanowisko w danej sprawie.
Glosy: Ty27mek (+1)
Oczywiście że macie racje, przecież gosc powinien dostać te 1000 zł, należy mu się, zapracował sobie.. beka
Glosy: m4rcin93 (+1)
@Skipi
te top2 to ja pisałem ale chodziło mi o prizers które też należy do CFSmile
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: