Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
DotPay.pl - Problemy z wypłatami - Skargi na wykopie - Skasowanie facebooka

Autor Wiadomość
RE: DotPay.pl - Problemy z wypłatami - Skargi na wykopie - Skasowanie facebooka
Sprawdź:
(23-05-2013 14:23)takisobie napisaÅ‚(a):  Dotpay najwidoczniej ma jakieÅ› problemy z pÅ‚ynnoÅ›ciÄ… bo jak można tÅ‚umaczyć fakt, że regularnie przez ostatnie pół roku za każdy miesiÄ…c opóźniajÄ… siÄ™ z wypÅ‚acaniem Å›rodków z smsy o 3-4 tygodnie (przez poprzednie lata tak nie byÅ‚o).

Dochodzi do śmiesznych sytuacji, że od cashbill, z którego teraz korzystam (polecam) dostałem np. wypłatę za kwiecień w ciągu 7 dni a od dotpay nadal nie mam wpłaty za marzec ... tak marzec nie kwiecień .... to jest śmiech na sali. Oczywiście bok jedynie przekazuje sprawę dalej i nie ma żadnej kompetentnej osoby w tej firmie, z którą można by się skontaktować i uzyskać termin wypłaty i czemu jest opóźnienie.

coraz więcej osób składa pozwy do sądu, jak tak dalej pójdzie to komornicy na ich kontach będą w kolejce stali by pościągać należności dla swoich klientów i oczywiście ich zarobek za te usługi
(23-05-2013 14:23)takisobie napisaÅ‚(a):  Dotpay najwidoczniej ma jakieÅ› problemy z pÅ‚ynnoÅ›ciÄ… bo jak można tÅ‚umaczyć fakt, że regularnie przez ostatnie pół roku za każdy miesiÄ…c opóźniajÄ… siÄ™ z wypÅ‚acaniem Å›rodków z smsy o 3-4 tygodnie (przez poprzednie lata tak nie byÅ‚o).

Dochodzi do śmiesznych sytuacji, że od cashbill, z którego teraz korzystam (polecam) dostałem np. wypłatę za kwiecień w ciągu 7 dni a od dotpay nadal nie mam wpłaty za marzec ... tak marzec nie kwiecień .... to jest śmiech na sali. Oczywiście bok jedynie przekazuje sprawę dalej i nie ma żadnej kompetentnej osoby w tej firmie, z którą można by się skontaktować i uzyskać termin wypłaty i czemu jest opóźnienie.

Nie jesteś jedyny, za marzec i kwiecień dotpay kilkaset zł mi zalega i mimo umowy jaką z nimi spisałem w której termin wypłat jest jasno określony (do 7 dni) to przeciągają to w nieskończoność, wkrótce dostaną fakturę za Maj i pewnie trzeci miesiąc będą zalegać...

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Jest ktoś obeznany w temacie kto mógłby napisać jak teraz wygląda sprawa z DotPayem? : )
tak samo, na wypłaty zamiast tygodnia czeka się około 2 miesięcy.

Hmm, dziękuje Adminie.
A jakaÅ› alternatywa z takim samym % prowizji znasz? Smile
Homepay, cashbill, generalnie wszędzie gdzie migrujesz powiedz że jesteś z dotpaya i jeśli zaproponują identyczne warunki to przeniesiesz się do nich.

Witam, jak w chwili obecnej jest z Dotpayem? Bo wcześniej nie przeczytałem tego posta i założyłem tam konto i uruchomiłem usługę sms premium?
tak samo, uciekaj póki możesz.

~Banan (jestem u sandryTongue)
ale czy homepay i cashbill jest napewno pewny? czy znjacie jakiÅ› inne?
oba są pewne, z obiema firmami mam umowy i wypłacają regularnie raz w miesiącu
~Banan (jestem u sandryTongue)
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  HomePay, DotPay, CashBill, ProfitSMS, - Opinia, Stawki, Dyskusja Admin 20 22,930 16-04-2018 11:39
Ostatni post: detalek.2010
  Ruch z facebooka elotis 4 4,801 08-04-2017 19:46
Ostatni post: piotrgk4
  Jaka stawka CPA za pobranie facebooka Piraxas 7 4,239 18-08-2016 16:36
Ostatni post: twardy
  Recenzja strony ! Błędy,problemy,wady... maxiu6621 7 2,480 08-11-2014 14:50
Ostatni post: maxiu6621

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: