Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Moja strona do PPD

Autor Wiadomość
RE: Moja strona do PPD
Sprawdź:
No ja np. wolałbym korzystać z takiej strony gdzie wszystko w jednym miejscu jest, na dw burdel na kółkach jest Big Grin
sam ostatnio bardziej korzystać (i sam posiadam) z prywatnych warezów bo upy są uporządkowane i sprawdzone
posiadasz warez? w celu komercyjnym?
Mam prywatny warez Tongue i jakoś nie jestem przekonany co do komercyjności wszystkie upy na egofiles
a nie beda cb zglaszać o prawa autorskie ?
nie
Sedor, a konkurencje to Ty analizowałeś? Dla prostego przykładu: rapvision.pl - strona identyczna (korzystam od lat) jak ta , którą Ty dopiero planujesz stworzyć, ba, wszystkie albumy dostępne są na darmowych hostingach.
oczywiście, że znam rapvision. też z niej korzystam. jest to jedyna taka strona. przynajmniej 50% linków nie działa + strona wogole nie jest wypromowana i od lat się utrzymuje

EDIT: zastanawia mnie jaki profit byłby z takiej strony i czy to wogole jest opłacalne.. stawki na PPD są mizerne.. wszyscy polecają egofiles a tam jest 10zł za 1k pobrań. no ale skoro rapvision się od tylu lat utrzymuje to ja już sam nie wiem co o tym myśleć
na małych plikach ppd jest nieopłacalne ale na większych jak filmy to egofiles jest dobre

EDIT: nasgaroth coś ta strona rapvision.pl nie działa Forbidden

You don't have permission to access / on this server.
strona działa Tongue masz jakąś blokadę na IP chyba
Sewirus, mi działa cały czas bez zastrzeżeń.

Sedor, rapvision od 4 lat istnieje, nawet do nich do newslettera się zapisałem, żeby otrzymywać informacje i całkiem fajnie im to idzie. Ale pomyśl tak - kto chciałby ściągać rap płyty z hostingów gdzie trzeba jeszcze wypełnić ankietę i podać swoje dane, gdy może je mieć zupełnie za darmo, chociażby właśnie z tej strony czy innych warezów? Fajnie, że kombinujesz, ale z niszą to (przynajmniej dla mnie, nie odbieraj tego jako atak) trafiłeś średnio.

Pozdro,
nass.
Wątek zamknięty