Moja strona do PPD - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Moja strona do PPD (/Temat-Moja-strona-do-PPD-61704) |
Moja strona do PPD - sedor - 04-12-2012 06:20 Witam, mam zamiar stworzyć stronę do zarabiania na PPD. Domena już jest - rapalbumy.pl, natomiast mam problem z wyborem hostingu i stąd prośba o jakieś sugestie do uploaderów PPD. Druga sprawa jest taka, że zastanawiam się w jakiej formie postawić stronę, jakiś wordpress czy zwyczajnie ściągnąć gotowy szablon HTML. Co o tym myślicie? I co myślicie ogólnie o całym projekcie? RE: Projekt PPD - Ramako - 04-12-2012 07:18 Jeżeli planujesz stworzyć więcej niż 1 blog to kup pakiet medium w webd.pl. RE: Projekt PPD - yazir - 04-12-2012 07:33 Wordpress będzie łatwiejszy w edycji i obsłudze jest multum wtyczek i templatek które pozwalają dostosować Wordpressa do własnych potrzeb. RE: Projekt PPD - sedor - 04-12-2012 07:33 to nie będzie blog! to będzie strona z hip hopowymi albumami wydanymi od 2000r. do ściągnięcia RE: Projekt PPD - yazir - 04-12-2012 07:42 Wordpress /= blog uwierz. Dzięki wtyczkom może to być wszystko co tylko zechcesz RE: Projekt PPD - sedor - 04-12-2012 07:50 Wierzę wierzę, poprzedni post był kierowany do Ramako Co do WP to tak właśnie myślałem nad nim. No cóż, będzie trzeba się nauczyć instalować go, bo pamiętam, że kiedyś miałem z tym problem RE: Moja strona do PPD - RotaVirus - 04-12-2012 15:36 Ja mogę ci pomoc w instalacji i nie tylko. W zamian za reklamę mojej stronki, napisz mi na PW. RE: Moja strona do PPD - Qwik - 04-12-2012 15:43 Nie wygrasz z chomikuj,torrentami i warezami. RE: Moja strona do PPD - Deotho - 04-12-2012 16:10 Nie ma co obijać w bawełnę. Aby się wybić musisz mieć spory kapitał. Tutaj na głowę biję Cię DarkWarez oraz Chomikuj. RE: Moja strona do PPD - sedor - 04-12-2012 18:12 ale pomyślcie o tym w ten sposób, że 1. chomik jest jakby nie patrzeć płatny - trzeba miec wykupiony transfer 2. na mojej stronce w przeciwienstwie do warezów wszystko będzie w 1 miejscu 3. nie wiem jakie macie w tym doświadczenie, ale polskie rap albumy tak sprzed kilku lat naprawdę ciężko znaleźć, czasami trzeba poświęcić co najmniej kilkadziesiąt minut i tutaj znowu moja stronka wygrywa 4. torrenty w ogóle nie wchodzą w gre bo PRAWIE NIKT albumów HH nie wrzuca na torrent |