Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: EmpireViews - Zarabiaj na Adf.ly, Adfoc.us lub LinkBucks!
(28-10-2012 11:58)kosar11 napisał(a): Teraz ściągasz oprogramowanie do surfowania lub surfujesz w Firefoxie (albo oba naraz - wtedy masz 120 pkt na 1 minutę, a więc 4 wyświetlenia adf.ly/adfoc.us/linkbucks.
Za 30 000 mozesz dodac 1 link, bo tyle jest minimum. 150 000 na 5 linków.
gdzie mam wejśc żeby surfować w firefoxie a nie w programie... nie moge nic takiego na stronie znaleźc...
(29-10-2012 20:41)patryk574 napisał(a): a adfoc.us to nie scam ?
Nie
Uwaga! Ostatnio nie zalicza mi klików z adfoc.usa :/ 150 000 kredytów poszło się...
Teraz mam zamiar zrobić śmieciową stronkę z reklamami CPM i PTP i promować na empire. Będzie wychodzić trochę mniej, ale 2$ za 1000 spokojnie
(30-10-2012 15:19)kosar11 napisał(a):
(29-10-2012 20:41)patryk574 napisał(a): a adfoc.us to nie scam ?
Nie
Uwaga! Ostatnio nie zalicza mi klików z adfoc.usa :/ 150 000 kredytów poszło się...
Teraz mam zamiar zrobić śmieciową stronkę z reklamami CPM i PTP i promować na empire. Będzie wychodzić trochę mniej, ale 2$ za 1000 spokojnie
a jakie jest minimum do wypłaty w adfoc.us ? bo jak to nie jest scam to wrzucę tam 2 linki i zobaczę jak nabija