Sprawdź:
Zapewne jestem przewrażliwiony ale przez tyle lat wpajano mi do głowy fakt że nie zaczyna się zdania od: "A więc..." dlatego muszę Ci właśnie na to zwrócić uwagę. Mogłeś zacząć zdanie zwyczajnie od: Pracuję na tym poradniku.... zdanie nie zmieniło by sensu a stylistycznie byłoby poprawne.
Piszesz również że widać jakie są zarobki że z początku było gorzej teraz jest lepiej -> proponuję tutaj wstawić link do galerii z Twoimi zarobkami żeby zainteresowani mieli wizualne odzwierciedlenie tego o czym piszesz.
Cytat:Gdy yazir będzie miał za wiele do pomocy to ew. ja mogę pomóc.
Te zdanie też pozostawia wiele do życzenia, nie mam pojęcia co chcesz nam przekazać.
Ogólnie bez urazy ale mam wrażenie że oprócz angielskiego powinieneś też trochę posiedzieć nad polskim, piszę o tym z grzeczności żeby w przyszłości Twoje wypowiedzi były bardziej przemyślane i merytorycznie poprawne.
Dla mnie równie dobrze mogłeś napisać posta w stylu komentarzy na allegro: "Wszystko ok, polecam" Nie czekam i myślę że inni też nie czekają na to że ktoś zdradzi tajniki jakie zawiera poradnik, ale trochę bardziej mogłeś się postarać.
P.S. Oby Twój drugi współpracownik yazir napisał lepszą recenzję, z niecierpliwością czekam.