Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Auto-Surfing.pl » Najbardziej dochodowy auto surf w Polsce

Autor Wiadomość
RE: Auto-Surfing.pl
Sprawdź:
wow , świeetnie ;p
zaraz sie zaloguje Smile
0.24 PLN podczas jedzenia kolacji. Miło ;P
ehh jednak się przejęzyczyłem mówiąc , ze to świetny surf ;p
40 groszy i brak stronek w surfie Smile
pozdrawiam ;p
Przyszedł nowy email:

Aby zwiększyć atrakcyjność naszego serwisu dla reklamodawców wprowadziliśmy pewną zmianę. Każda strona jaką dodacie do auto surfa będzie miała zapewnione bezpośrednie wejścia! Dzięki temu robot Google będzie zmobilizowany do zacznie lepszego pozycjonowania waszej witryny w wyszukiwarce Google! Nie warto inwestować w popularne dzisiaj auto surfy jakie nie mają takiej funkcji, ponieważ jest to bezsensowne nabijanie wejść na stronę, które nie skutkuje żadnymi rezultatami. Właśnie dlatego nasz serwis jest wyjątkowy! Powiedz o tym znajomym, a na pewno zdobędziesz poleconych. DRUGA BARDZO WAŻNA ZMIANA! JEŻELI CHCESZ KORZYSTAĆ Z SERWISU AUTO-SURFING.PL MUSISZ SURFOWAĆ Z PRZEGLĄDARKI FIREFOX LUB INTERNET EXPLORER! BĘDZIEMY TO KONTROLOWALI I USUWALI OSOBY JAKIE ŁAMIĄ TĄ ZASADĘ! TAKIE OSOBY STRACĄ WSZYSTKIE ZDOBYTE PKT.

Myślę że to przykuje uwagę reklamodawców.
haha , ja nasuwałem z google chrome ;p zaraz doda stronke do tego , bo strace wszystko ;p
Szybko kończą się stronki w autosurfie Sad
@up ile nabiłeś ? 40 groszy ?
Widze ze McRace jest w TOP10 i nabił 2zł
Czy te surfy codziennie sie odswiezaja?? Dlaczego jest w opisie ze mozna zarobic dziennie 15 zl na koncie zwyklym , a na realu ttyljo kilka groszy
zapisałam się zobaczymy Smile
Wątek zamknięty