Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mam stały błąd a próbowałem już na kilka sposobów : The tax form information is invalid. Error: You must supply either a US or foreign taxpayer ID, or both
(03-09-2012 13:50)Piters0n napisał(a): Po przekroczeniu iluś tam dolarów obowiązuje Cię podpisanie formularza odnośnie tego że nie pochodzisz z USA i nie płacisz podatków
Dokument który podpisujesz mówi że nie pochodzisz z USA i samodzielnie rozliczasz się z podatku, a nie że nie rozliczasz się ...
Próbowałeś przez inną przeglądarkę ? Btw mój problem został rozwiązany Okazuje się że nowy formularz był (jak to mi odpisali zbugowany) i że postarają się jak najszybciej to naprawić Szybka odpowiedz z ich strony i udzielenie pomocy jak należy